Teraz jest 6 kwi 2025, 17:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lip 2003, 19:33 

Pomocy mam problem.Nie moge sie polaczyc z rzadna gra w sieci:(.Jak probuje sie polaczyc wyskakuje mi FAILED TO CONNECT TO SERVER i tak za kazdym razem.Probowalem sie polaczyc z roznymi grami chyba z 30 razy i ciegle to samo :

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 20:02 

szkoda słow kup oryginał

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 20:25 

A czy ktos powiedzial ze nie mam orginalu??Jak nie mozesz mi pomoc to nie udzielaj sie

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 20:57 

To moze inaczej - taki komunikat wyskakuje jak nie masz orginalu - kup orginal - problem zniknie .

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 21:09 
Moderator forum

to moze jeszcze inaczej, podaj nam swoj klucz z pudelka to powiemy ci dlaczego nie mozesz grac :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 21:14 

Przeciez klucz i tak nic nie da wiec po co mam podawac.Ale jak nie chcecie mi pomoc to nie piszcie.A mam jeszcze jdno pytanko.Sciagnalem patch 1.31 ze tej strony i nie chce mi sie zainstalowac.Wie moze ktos dlaczego??

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 21:17 
Moderator forum

pbohusz13 napisał(a):
...nie chce mi sie zainstalowac...

rotfl to niech ci sie zechce hahahahah, chlopie my juz takich lolkow jak ty na peczki widzielismy wiec wiemy kto ma oryginal a kto nie widzac same komunikaty takie jak "failed..", osmieszasz sie tylko coraz bardziej, ciekawe dlaczego ten patch nie chce ci sie zainstalowac :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 21:27 

No oki ale przeciez nie mowie czy mam orginal czy nie bo w sumie co to za roznica czy patch sie instaluje czy nie.We wszystkich grach na piratach i na orginalach tez sie instaluja patche wiec nie gadaj bzdur ze to jest roznica bo ta gra przeciez nie jest chyba jakas wyjatkowa ze na piratach nie chodzi.Smieszni wszyscy jestescie bo nie pomagacie tylko sie czepiacie.Albo pomagajcie albo nie piszcie bo nie mam czasu na czytanie bzdur.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 21:29 

Temu panu juz podziekujemy.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 21:32 

AMEN :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 21:35 

hihihihihihihihihi.Normalnie smieszni jestescie.No to chyba nikt mi nie pomoze.No to po co wogole ta strona "porblemy" jakt nikt mi nie moze pomoc.A Wy wszyscy napewno macie orginaly hihihihi.Jasne takie gadki to mozecie sobie dawac na forum a i tak w 80% wszyscy dajecie czadu na PIRATACH!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 21:49 
Moderator forum

pbohusz13 napisał(a):
ta gra przeciez nie jest chyba jakas wyjatkowa

i tu sie mylisz, ta gra jest wyjatkowa nie tylko pod tym wzgledem

pbohusz13 napisał(a):
Jasne takie gadki to mozecie sobie dawac na forum a i tak w 80% wszyscy dajecie czadu na PIRATACH!!!!!

rotfl, wygrales moja osobista nagrode pt. Lol Tygodnia, na jaki adres mam ci przeslac mojego osobistego pirata :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2003, 23:04 

No coz, (chyba) wiecie ze mam oryginala i mam ten sam problem, i nie jest tu wina pirata co do problemu kontektowania sie po LANie, ale mysle ze wystarczy se formatna walnac i wszytko bedzie OK. A jak sie ma pirata to mozna grac po LANie bo sam, bardzo dawno temu tez mialem pirata i jakos gralem z kumplem

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2003, 01:35 
Moderator forum

Ja tylko jeden drobiazg chciałbym dodać - "pirat" wymaga "NOCD CRACK-a" - czyli podmienienia pliku odpowiedzialnego za sprawdzanie czy w napedzie jest oryginalna płytka na taki ze złamanym zabezpieczeniem. I tu jest kot pogrzebany - zwykle osoba piratujaca gre robi to w pośpiechu więc taki NOCD może sam z siebie sprawiać problemy (powodować zawieszanie sie itp.). BF jest jeszcze wredniejszy - jego plik startowy jest jeszcze najwyraźniej dodatkowo zabezpieczony - na piracie (ze zmienionym plikiem *exe) można grać w singla, ale z grą po internecie lub po LAN-ie jest dużo gorzej. Po LAN-ie właśnie wywala się plik startujacy w opisany tu na początku sposób, a po internecie gdy nie mamy swojego CD-KEYa pozostaje tylko kilka serwerów pirackich - a tam mamy dalej kłopot z wywalaniem sie gry. Jest to co prawda do ominięcia, ale trzeba ostro sie przy tym "nagimnastykować". Poza tym z doświadczenia wiem, że spiratowany BF powoduje wiele problemów sprzętowych których nie ma z oryginałem (dziwne, ale tak jest).

Ja mam ORUGINALNEGO BF-a i jedyną rzeczą o która się troszcze jest taktyka na poszczególne mapy - problemy że "nie chce działać/łaczyc się/zawiesza się" mnie nie dotyczy. A gram praktycznie tylko w BF-a od pół roku - 129 zł za pół roku bezproblemowej zabawy to moim zdaniem niewiele...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2003, 02:56 

Dzieki za pomoc.W koncu sie doczekalem jakis pozadnych ludzi a nie Ci co mieli jakis czas problem z tym czy gra jest orginalna czy jest piracka.Jak widzicie cwaniaki co myslicie ze cos sie znacie takie bledy wyskakuja nawet w grach orginalnych i co wy na to???.Smiac mi sie z was wszystkich mondralinskich chce.I kto tu sie osmieszyl?? panie Holnam hihihihihi

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2