Teraz jest 27 lis 2024, 14:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 lut 2008, 12:28 

Witam was serdecznie jesteście moją ostatnią nadzieją ! Oto problem- Mam oryginalnego BF1942 z dodatkami- który zawsze działał mi ok na XP. Ostatnio kupiłem nowego kompa który ma VISTE - muszę mieć oryginalny system gdyż komputer jest używany w pracy i w domu więc zmiana na xP nie wchodzi w grę, gra na viscie działa płynnie tylko PB mnie wywala po kilkudziesięciu sekundach! Wyskakuje mi komunikat że coś tam jest nie tak z tym plikiem pnkbstrb.exe. Szukałem na różnych forach różnych porad, upgraidowałem kilkukrotnie PB, czyściłem rejestry, odinstalowywałem grę,znowu instalowałem itd, firewallu puszczalem te 2 pliki, p uslugach są nastawione na automatyczne i dalej to samo. Nie chce restartować systemu bo właśnie skończyłem wgrywać i konfigurować wszystkie inne programy. Czy ktoś z was ma PF i Viste mial taki problem? Jest jakieś dobre rozwiązanie?Sprzętowo kom jest bez zarzutu ma dużo ramu dobra grafę itp więc to raczej nie będzie problem sprzętowy. Dzięki za pomoc i informacje.

PostNapisane: 26 lut 2008, 15:15 
Moderator forum

TEGO tez probowales?
Wiecej info

PostNapisane: 26 lut 2008, 15:23 

Niestety próbowałem.
Zauważyłem że wszystko chyba działa ok do czasu zainstalowania patcha 1.6.1b(tego 6 megowego). Wtedy PB mi wariuje . Upgaduje PB i nic. Gdzie powinien być skopiowany pbsetup pbscv?

Ok. Działa już wiem co najprawdopodobniej się działo. Mam też prośbę do administratorów strony o dokonanie pewnych zmian na stronce bo wprowadzacie w błąd: Instalowałem BF potem patch 1.6 a potem ten 1.61b. A gra "battlefield 1942 anthology" jest podobno juz z wersja 1.6 . Niby nic nie powinno sie działać jak instalowałem patch 1.6 ale pod vista potem źle działam mi PB i często nie łączyłem się z serverami ! Większość nowych graczy ma "battlefield 1942 anthology" i pod Vista mogą mieć problem z tym jak ja. Proszę zamieścić info w waszych FAQ i instrukcjach jak instalować itp. że w wersji "battlefield 1942 anthology" nie trzeba instalować patcha1.6

Strefa czasowa: UTC + 2