!!!!!

MAM CHORY PROBLEM

!!!!!
Mam orginała Battlefield 1942. Komputer mam sprawny, niedawno modernizowany. Instalacja przebiega bez przeszkód, patcha 1.61b też. Włączam gre, gram se jeakieś pół godziny i zwiesza mi się gra mimo, że mam ustawione maks botów, full grafe i chodzi płynnie. Zawsze jest to po partyjce, czy dwóch w jedną plansze, bo jak ją zmienie to nawet punktu na mapie nie wybiore, bo sie odrazu zwiesi i restart kompa. Moge grać tylko 1 mape i to czasami nawet przed ukończeniem pierwszej partyjki sie zwiesi. Wybadałem również, że tworzy sie w folderze gry folder "cache" z plikiem "block". Gdy to usune mam właśnie partyjke gry i restart kompa. Instalowałem nowe sterowniki graficzne i pożyczałem od kumpla też oryginała i dzieje się to tylko na moim kompie. AHA! Zacina się tylko w czasie gry z botami, bo jak włącze multiplayer i sam se gram na jakiejś mapie to sie nie zatnie, a z botami zawsze (kwestia czasu). Ktoś mi doradził żebym zainstalował Windows XP SP1, bo ja mam SP1, ale z nakładką z funkcjami z SP2.
MÓJ SYSTEM:
Windows XP SP1 z nakładką SP2
AMD Athlon 3900 Dual Core
GeForce 7300GT
1GB RAM
PROSZĘ O SZYBKĄ I PROFESJONALNĄ POMOC!!!!!!!!