Teraz jest 19 lip 2018, 00:03

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 gru 2008, 23:48 
Offline

Dołączył(a): 7 gru 2008, 23:41
Posty: 4
Witam


To mój pierwszy post na forum :D

Mam pewien problem (szukajka była użyta - nie znaleziono odpowiedzi) a mianowicie gdy zaczynam grę na jakimkolwiek serwerze wszystko działa itd, ale po śmierci pomimo zaznaczenia spawpointa, gra uparcie wyświetla tekst:"spawpoint not selected, please select one"

Próbowałem reinstala, uaktualnienia PB i nic :(


A jakby było tego mało to jeszcze mam wadliwy CD-Key do SW, ale już czekam na maila od EA :D


Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 gru 2008, 00:16 
Offline

Dołączył(a): 8 lis 2008, 18:35
Posty: 6
Ja czasami też tak mam ;) jest tak że czekam chwile i potem jest wszystko OK....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 gru 2008, 15:27 
Offline

Dołączył(a): 7 gru 2008, 23:41
Posty: 4
No tak, ale ja tak mam za każdym razem :D


Ehhhh wiedziałem, że jak jest coś co się może stać to się stanie :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 gru 2008, 16:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 maja 2007, 13:16
Posty: 342
Lokalizacja: Gdynia
jak zaznaczysz odpowiedni spawn wcisnij "DONE"

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 gru 2008, 17:16 
Offline

Dołączył(a): 7 gru 2008, 23:41
Posty: 4
Hehehehe robię tak :D nie jestem aż tak ciężko kapujący :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 gru 2008, 20:23 
Offline

Dołączył(a): 8 lis 2008, 18:35
Posty: 6
Przeinstaluj BF-ka to powinno pomóc :)
masz patche 1.6 i 1.61?
Edytuj posty, a nie pisz jednego pod drugim/ Strzelec


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 paź 2012, 09:45 
Offline

Dołączył(a): 13 paź 2012, 09:36
Posty: 1
Witam
Chciałbym podpiąć się do tematu.

Gdy włączam single player wszystko jest ok włączam mapę wybieram drużynę i spawn time(odliczanie)
a pod spodem: "spawpoint not selected, please select one"
po końcu odliczania nic odliczanie od nowa.
mam patcha 1.61, próbowałem reinstall i nic nadal to samo.

Proszę o szybką pomoc
Z góry dzięki :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 paź 2012, 18:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 733
Zaznacz taką białą kropnę ma mapie - jest to spawnpoint - miejsce w którym się odrodzisz, jak nie masz ekranu wyboru naciskasz enter i masz już owy magiczny ekran, ba, tam nawet sobie klase możesz wybrać

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL