mam taki dziwny problem, od niedawna jestem posiadaczem battlefielda, gdy ustawiam rozdzielczość na 1024X... to gdy piszę w komendzie say nie widzę wszystkich liter,zazwyczaj znikają te cieńsze takie jak L małe czy I co jest troszkę wkurzające, nie wiecie czy jest na to jakaś komenda w konsoli czy może trzeba sciągnąć jakiś usprawniacz?
nie wiem czy temat sie nie powtarza ale po prostu nie mogłem znaleźć odpowiedzi w "szukaj" więc czuję się usprawiedliwiony ze zakładam ten temat
druga sprawa to mody - nie mam RTR więc jakie mody byście mi szanowni forumowicze i znawcy BF'a polecili które nie wymagają RTR support'u - kiedyś słyszałem o ciekawym modzie Soldier 9's Realism Mod - teraz się nazywa Expearience WW2 ale on wymagać RTR zaczął...
Ponoć Forgotten Hope jest ciekawy + czy jest jakiś mod w którym urealistyczniono bronie? tzn dodano pepeszkę, przemieniono klasy graczy itp? nie mówię tu o modach zmieniających czas, tylko 2WŚ bez żadnych Iraków czy innych scierwulstw...
i ostatnia uwaga - może nie na temat ale czytając to forum widzę jak wszyscy jadą po ludziach którzy nie mają oryginalnej gry a chcieliby pograć - co poniektórzy piszą im kulturalnie "kup oryginała, naprawdę warto" i taka postawa mi się podoba, ale często widzę wielu wielu ludzi którzy zaczynają na nich pisać "głupi koleś, pirat, kradniesz" i tym podobne oczywiście dokolorowane faktem że jest to koleś głupi, ze ma kase ale nie chce mu się wydawać, że jest złodziejem i że kradnie i w ogóle niech się tu nie pokazuje i tak dalej możnaby mnożyć przykłady - wszystkim tym osobom które tak piętnują "piratów" polecam sprawdzić ile mają MP3 ściągniętych z neta na dysku, ile ciekawych filmów obejrzeli ostatnio na płytce od kolegi, ile gier bez oryginalnego pudełka jest w ich pokoju czy choćby sprawdzili gdzie mają oryginalne opakowanie od swojego oryginalnego OS'a... i żeby zamiast pieprzyć o tym jacy inni są głupi że nie mają oryginalnego Battlefielda ograniczyli swój komentarz do "kup oryginał, tylko tak pograsz po necie a naprawde warto" ...
bo to ze macie battlefielda w oryginale nie znaczy że jesteście od kogokolwiek w czymkolwiek lepsi - i jak mówicie że ktoś jest złodziej z takim przejęciem w głosach sami się też ładnie przypiętnujcie bo oj jest za co, jest za co panowie...
no, tak więc jakby ktoś mógł pomóc mi z pierwszym problemem, poradzić na temat drugiego czy usiąść i dokonać małej refleksji w sprawie trzeciej sprawy byłbym bardzo wdzięczny