Teraz jest 19 mar 2019, 06:07

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 maja 2009, 07:45 
Offline

Dołączył(a): 9 kwi 2009, 19:13
Posty: 20
Lokalizacja: sosnowiec
Słuchajcie mam taki problem ponieważ mam 3 kompy :]
1- u siebie
2- u babci
3- u brata

i teraz na 2 kopach jest taki sam cd-key
i gdy chcemy razem z bratem pograć to wyświetla mi się że mój cd-key jest teraz aktywny :D
czy istnieje jakiś program do podmiany cd-keya czy trzeba Reinstall Bfa ?za każdym razem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 maja 2009, 09:25 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sty 2004, 15:43
Posty: 1141
Lokalizacja: Warszawa
Istnieje wiele egzemplarzy gry, wiec wystarczy nabyc nastepny droga kupna, jesli chcesz grac z bratem. Na jednym kluczu w tym samym momencie nie pograsz.
Jesli chcesz zmienic CD KEY bez reinstalacji BFa wchodzisz:
Start > uruchom > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Electronic Arts > EA GAMES > Battlefield 1942 > ergc
Klikasz dwukrotnie na linijke, ktora wyswietli sie w prawym okienku i wpisujesz CD KEY.

_________________
"We Polish Airmen
Gave our souls to God,
Our bodies to the British soil
But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 maja 2009, 10:27 
Offline

Dołączył(a): 9 kwi 2009, 19:13
Posty: 20
Lokalizacja: sosnowiec
dzięki mamy 2 wersje ;] temat do zamknięcia ;]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2009, 09:08 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2005, 17:14
Posty: 1116
Lokalizacja: Poznań
Oczywiście Strzelec podaje metodę najtrudniejsza , a co ma być łatwo :)
Jest program do zmiany cd- keya jednym kliknięciem .
Lutaj link do programu

_________________
Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia, porażka na nie nie pozwala.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL