Teraz jest 17 paź 2019, 15:22

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 lip 2010, 14:13 
Offline

Dołączył(a): 29 lip 2010, 14:56
Posty: 2
Na początku chciałbym pozdrowić wszystkich użytkowników tego forum z uwagi na to iż jest to mój pierwszy post.Wiem , że istnieje opcja szukaj , ale wolałbym , żeby ktoś z doświadczonych speców udzielił mi porady:-).Mój problem jest powszechnie znany , więc przejdę od razu do rzeczy.Próbowałem uruchomić bf i w tym celu instalowałem patcha,nowe sterowniki do karty graficznej , jak również przeinstalowywałem samą grę.Żadna z tych operacji nie dała skutku. Podam teraz dane mojego komputera:
System operacyjny: Windows XP Sp3
Procesor: AMD Sempron 1.81 ghz
Pamięć operacyjna: 512 Ram
Karta graficzna: Nvidia GeForce 6100
Mam również monitor lcd, żeby ktoś nie próbował pisać iż jest to problem z odświeżaniem.
Liczę na szybką pomoc. jeszcze raz serdecznie pozdrawiam.Artur
PS.Mam grę oryginalną, a nie ściągniętą z netu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 lip 2010, 15:52 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Hi, jak ten problem się objawia?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 lip 2010, 20:05 
Offline

Dołączył(a): 29 lip 2010, 14:56
Posty: 2
Mój problem jest taki, iż kiedy włączam grę pojawia się ekran początkowy, potem jest czarne tło,zaś po chwili te czarne tło gwałtownie znika i gra się nie uruchamia.Dzięki za zainteresowanie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 paź 2010, 15:54 
Offline

Dołączył(a): 17 paź 2010, 00:31
Posty: 4
Mam ten sam problem :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 paź 2010, 12:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2010, 15:40
Posty: 14
Instalowałeś może jakieś dodatkowe mapy? Jeżeli tak to możliwe że rozpakowałeś cały folder z mapami do katalogu z mapami bf42. Sprawdź folder X:\Battlefield1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels i upewnij się że znajdują się tam jedynie pliki a nie folder z plikami.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL