Teraz jest 17 paź 2019, 15:08

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sie 2010, 15:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lip 2010, 15:16
Posty: 189
Witam ostatnio gram w battlefielda 1942 na multiplayer i wszystko pięknie działało.
Wczoraj wchodzę na kompa włączam BF potem multiplayer i włączam internet i wtedy wszystko się ścina.
Muzyka leci ale nic nie działa.
Nie wiem może to problem z battlecrafta bo ostatnio próbuję zrobić nową mapę i może tam coś źle zrobiłem

Proszę pomóżcie!!!!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2010, 18:03 
Offline

Dołączył(a): 27 sie 2010, 17:57
Posty: 3
Od wczoraj mam ten sam problem. Wchodzę w Multiplay --> Internet, klikam Update i się zacina.

Gierka oryginalna, patche zainstalowane. Proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2010, 18:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2008, 17:12
Posty: 26
Lokalizacja: Nowy Sacz
To chyba przez zmianę serwerów GameSpy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2010, 19:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lip 2010, 15:16
Posty: 189
To co mamy zrobić :?: :?: :?:
Proszę pomóżcie :!: :!: :!:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2010, 19:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
wyłącz firewalla albo dodaj wyjątek dla Battlefielda. Miałem ten sam problem z nortonem

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2010, 20:02 
Offline

Dołączył(a): 27 sie 2010, 17:57
Posty: 3
archer napisał(a):
wyłącz firewalla albo dodaj wyjątek dla Battlefielda. Miałem ten sam problem z nortonem


Nie pomaga.

Wygląda na to, że to przez tą zmianę serwerów GS, tylko co na to poradzić...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2010, 11:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lip 2010, 15:16
Posty: 189
To co jeszcze możemy zrobić???


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2010, 12:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2009, 23:06
Posty: 144
Cierpliwość jest cnotą bogów...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2010, 17:04 
Offline

Dołączył(a): 27 sie 2010, 17:57
Posty: 3
tomek144 napisał(a):
To co jeszcze możemy zrobić???


OK, już wiem co i jak :)

Rzeczywiście wszyscy mają ten problem. Zainstaluj sobie xfire, jest tam wyszukiwarka serwerów i możesz od razu dołączyć.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 wrz 2010, 07:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2003, 11:15
Posty: 1039
tomek144 napisał(a):
To co jeszcze możemy zrobić???


Obrazek

_________________
A kto umarł, ten nie żyje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 wrz 2010, 22:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 wrz 2007, 15:49
Posty: 462
Lokalizacja: Szczecin/Gryfino
Tin napisał(a):
tomek144 napisał(a):
To co jeszcze możemy zrobić???


Obrazek


:lol: :lol: :lol: Tin jak zawsze w formie :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL