Teraz jest 19 paź 2019, 09:14

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 sty 2011, 10:37 
Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, 10:04
Posty: 12
Siema :D . Mam doła... no właśnie dla tego że jak włączam bf i multi to ok mam serwery i wszystko.... ALE jak k**** próbuję się połączyć no to niby ma już zaczynać się ładować NO I K**** WYSKAKUJE "wrong wersion! do you wont to upadge? a najlepsze jest to że mam patcha 1.619 czy coś no imnie szlak trafia jak przy każdym serwie tak się robi BEZ WZGLĘDU CZY GRAM BF1942 CZY ROAD TO ROME CZY SECRET WEAPONS OF IIWW CZY NAWET FORGOTTEN HOPE 0.7 :?: . Już do h*** pana mam dosyć nosi mnie jak mi to wyskakuje. WAŻNE jak wcześniej miałem świeżo zainstalowanego bf to wszystko było ok. A może to przez to że mam pirata bo płytę zgubiłem i musiałem od kumpla z dysku zgrać(ale fh działa bez problemu)???? :oops: :oops: :oops: YYYYY ps jak kliknę UPADGE to mnie cofa do listy serwerów....... :x :x :x :x


Proszę o szybką odpowiedź.DZIĘKUJĘ DOBRANOC!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2011, 11:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
1. Jak masz pirata, ale twierdzisz że masz oryginalną wersję, to w takim wypadku podaj 6 słowo z 12 strony instrukcji do gry, inaczej Ci nie pomożemy
2. I nie klnij tak, bo używanie wulgaryzmów nie przyśpieszy rozwiązania twojego problemu, a jedynie wyrabiasz sobie opinię jaki to jesteś niewychowany.

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2011, 11:56 
Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, 10:04
Posty: 12
Z 12 strony czyli vrchni(jakieś dziwne "i") to nie po polsku.... MAM INSTRUKCJE Z ANTOLOGY JAK COS :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2011, 14:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Tak zgadza się, chociaż chodziło mi o polskie znaczenie - w instrukcji gdzieś w połowie jest polski.
No ale ty podałeś z czeskiego (nie wiem czy to czeski, ale jakiś podobny)

1. Problem powinien rozwiązać patch 1.61 -> KLIK
2. zainstaluj z 4 płyty (jeśli jej nie zgubiłeś) PB bo z ręcznego PB już nie zainstalujesz bo zaprzestano wspierania twej gry. Niektóre servery jeszcze z PB korzystają - nie wiem dlaczego, teraz na servie liczy się admin

A nie lepiej sobie ściągnąć obraz oryginału (albo kupić nową), bo te piraty ro raczej trzeba crackować, a cracki uniemożliwiają wejście na server

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2011, 16:51 
Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, 10:04
Posty: 12
OK. Pobrałęm ten duży patch ponad 250mb(wersja 1.6.19) i ten mały 6mb (zmieniający ją na wersję 1.61b) no i nic. W ciągu 2 godzin szukania serwa na którego mogę znaleźć, znalazłem AŻ 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co mam zrobić???!!!! Ręce mi opadają!!!!!


edit: z tego co udało mi się ustalić to mam obecną wersję 1.06.101!!!???? taka ma być aaa i stara czy nowa ta wersja??????? :stupid:
zainstalowałem pb i nic...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2011, 17:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Po co ten duży przecież on jest standardowo w wersji z dodatkami (anthology) wystarczy ten mały 1.61 i powinno działać, a ta wersja 1.06.101 to jest wpis w rejestrze wersji 1.61 -> czyli najnowszej
1. może nie wyszukuje ci przez neta -> zły np. radiowy
2. jakiś crack, gdzieś, kiedyś
3. Ściana ogniowa / antywirus
4. Niekompatybilność systemu


1. Przeinstaluj na nowo BFa + wyczyść rejestry -> program CCleaner
2. Spróbuj odpalić grę jako administrator :?:
3. Może jakiś kolega ma płytki z anthology, pożycz i zainstaluj ze swoim kluczem i sprawdź

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2011, 13:08 
Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, 10:04
Posty: 12
Chyba będę zmuszony kupić nową grę bo żadne z rozwiązań nie przynosi rezultatu. Dzięki za pomoc. :o :o :o


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2011, 13:51 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sty 2004, 15:43
Posty: 1141
Lokalizacja: Warszawa
Jakiej wyszukiwarki serverow uzywasz?

_________________
"We Polish Airmen
Gave our souls to God,
Our bodies to the British soil
But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2011, 16:22 
Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, 10:04
Posty: 12
Właśnie żadnej a jaką polecasz???


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2011, 17:59 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sty 2004, 15:43
Posty: 1141
Lokalizacja: Warszawa
Sprobuj xfire badz HLSW. Wyszukiwarka server'ow w ktora wyposazna jest gra dziala raczej kiepsko.

_________________
"We Polish Airmen
Gave our souls to God,
Our bodies to the British soil
But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2011, 18:43 
Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, 10:04
Posty: 12
Ok. Spróbuję, dzięki!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 sty 2011, 21:20 
Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, 10:04
Posty: 12
Mam jeszcze 2 pytania.
1Mogę wejść tylko na jeden serwer w grze. Dlaczego na żaden inny???
2Mam już xfire ale gdy chcę włączyć serwer to wyskakuje mi że nie może znaleźć pliku binkw32.dll. Jak się okazało ja znalazłem :stupid:. Jak mogę to naprawić???? Proszę o pomoc!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2011, 07:44 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sty 2004, 15:43
Posty: 1141
Lokalizacja: Warszawa
1. Cos musisz robic zle... albo jestes piratem i wpuszcza Cie wylacznie na server bez PB... albo nie zaznaczyles w zakladce multiplayer Punk Bustera
2. Jesli masz ten plik w katalogu z Battlefieldem, przegraj go do Windows/System32 (nie wiem jaki masz system, ale na Windowsie XP dziala)

_________________
"We Polish Airmen
Gave our souls to God,
Our bodies to the British soil
But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2011, 20:03 
Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, 10:04
Posty: 12
Jak mam zaznaczonego lub odznaczonego PB jest tak samo
A jak tam wrzuciłem ten plik no to znowu wyskakują 2 błędy(inne niż wcześniej) 1 po angielsku a 2 że aplikacja nie została właściwie zainicjowana.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2011, 20:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Teraz zakładam że to ewidentny pirat który nam mydli oczy

Mi się też różne cuda niewidy działy jak miałem pełno śmieci na kompie (w rejestrze i w ogóle...) a po formacie wszystko jest cacy

Polecam dokładny format jak już nic nie pomaga
Obrazek
^ :lol:

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL