Teraz jest 17 paź 2019, 15:48

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 sty 2011, 21:54 
Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, 21:47
Posty: 1
Witam. Gdy klikam na ikonkę Battlefield' a 1942 wyskakuje mi komunikat:
Please insert the correct CD-Rom, select OK and restart application.
Oczywiście płyta w napędzie.

Proszę o szybką odpowiedź.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2011, 22:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Pirat :ban:

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2011, 15:03 
Offline

Dołączył(a): 26 gru 2010, 23:20
Posty: 9
A wcześniej dział, może zmieniała się litera dysku.




______________
email proxy


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL