Teraz jest 16 sty 2021, 18:39

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 lut 2011, 11:22 
Offline

Dołączył(a): 11 lut 2011, 11:14
Posty: 1
Cześć
Mam Win 7 64bit. Po ok. 2 minutach gry punkbuster wywala mnie tłumacząc się czymś takim: (Unknown Windows API Function (131136)).
Przeczytałem już o tym wszystkie możliwe artykuły i cały czas nie znalazłem rozwiązania.
Najprawdopodobniej chodzi o to, że uruchamiam bf'a w trybie zgodności z Win XP SP2, bo bez trybu zgodności bf wyłącza się od razu po załadowaniu mapy.

Aktualizowałem punkbustera (dostępnym na tym forum)
Wyłączałem całkowicie antywirusa
Wyłączałem możliwie wszystkie programy
Ustawiałem uruchamianie punkbustera też w trybie zgodności z XP
Uruchamiałem bfa jako administrator
i nic

Help! Może istnieje jakiś sposób na uruchomienie bfa na Win 7 bez trybu zgodności?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2011, 13:41 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2011, 16:57
Posty: 3
zdaje mi się że na Win7 sobie w bf-a nie pograsz(dokładnie to nie wiem bo nigdy Win7 nie miałem)bo gra jest za stara

_________________
Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie.

— Adolf Hitler


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2011, 17:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
pograsz, ale w trybie zgodności z WinXp

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2011, 17:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Pograsz, pograsz, nawet bez zmiany trybu zgodności (przynajmniej w moim przypadku nie wymagało zmiany trybu)
Ja gram na Win7 x64 i działa bez przeszkód

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2011, 19:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 maja 2007, 13:16
Posty: 342
Lokalizacja: Gdynia
WoWo_Soldier napisał(a):
Pograsz, pograsz, nawet bez zmiany trybu zgodności (przynajmniej w moim przypadku nie wymagało zmiany trybu)
Ja gram na Win7 x64 i działa bez przeszkód



Ja tak samo. Tylko FH wymaga zmiany zgodności na win95, jak dobrze pamiętam,
a tak śmiga bez żadnego problemu.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL