Teraz jest 23 paź 2018, 01:15

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 sie 2011, 10:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
To jak, jest to pirat czy oryginał,

w obu przypadkach mam idealne rozwiązanie:
Obrazek
:lol:
---_---_---_---
Pirat to pirat, nic nie ma wspólnego z oryginałem
w 42 jest to, w bc2 kamera się kręci - takie jajca

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2011, 12:18 
Offline

Dołączył(a): 10 sie 2011, 16:11
Posty: 8
Niewidze zadnej instrukcji w pudelku :evil:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2011, 16:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Dobra, załatwimy to inaczej - zaczyna tu śmierdzieć
Bierzesz aparat cyfrowy albo telefon wszystko jedno
Otwierasz przeglądarkę na tym wątku, trzymasz w łapie pudełko i najlepiej rachunek jak masz i pstryk robisz zdjęcie i wrzucasz je tutaj na dowód że masz wersję pudełkową a nie elektroniczną

---

Mam jeszcze jedną sugestię co do braku napisów w menu, może to być spowodowane jakimś zapodzianym crackiem, a jak co to jeszcze dochodzą stery do wszystkiego, możliwe też że pomoże reinstalka

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2011, 17:44 
Offline

Dołączył(a): 10 sie 2011, 16:11
Posty: 8
http://imageshack.us/photo/my-images/851/zdjeciey.png/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2011, 19:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
dobra, niezbyt Ci to wyszło*.
To na tym twoim XP ustaw zgodność z 98 a nawet możesz z 95
bo to też ma czasem jakiś wpływ, a jak nie to zrób reinstalację z czyszczeniem CCleanerem i powiesz czy poskutkowało, też wygląda mi to coś na stare wydanie, toteż spróbuj wgrać 1.6, a później 1.6b
Albo ściągnij z torrentów obraz 1:1 oryginalnej kopi i wklep twój CD jeśli masz oryginał - pograsz na niecie, jeśli nie, to wyskoczy invalid CD-Key

*
Cytuj:
Otwierasz przeglądarkę na tym wątku, trzymasz w łapie pudełko
(miałem jeszcze dodać na tle wątku), ale dobra spróbuj na razie tego com napisał

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2011, 20:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
http://www.jestemgraczem.pl/albums/phot ... oto_id/916 hehe tylko zapomniałem dodać autoryzacji w postaci zwykłej karteczki z nickiem, żadnych farmazonów na tle wątku nie trzeba robić szkoda czasu.. :P

@Down: aha zapomniałem Ci dopisać, że w wersjach fat 60 gb chyba działają gry z ps2, ja mam stety slim 320 gb

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Ostatnio edytowano 11 sie 2011, 22:57 przez Eleanor, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2011, 20:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Eleanor - fajna kolekcja, powiedz mi tylko, działa Ci BF2:MC na PS3?, bo raz czytam że działa raz czytam że jednak nie itd.
Do kolekcji brakuje Ci tylko BF42 :P
Dostajesz coś za te spamowanie z tym jestem bez życia.pl?

--- A co do wątku aby nie było offtopu - to i tak śmierdzi piratem ---

Co do autoryzacji z karteczką to łatwo jest podrobić np. w PS ;)

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2011, 08:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2003, 11:15
Posty: 1039
-CrusheR- napisał(a):
:O A poco to ??


Obrazek

_________________
A kto umarł, ten nie żyje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2011, 11:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
aha, skoro nie masz instrukcji to skąd masz CD- Key :twisted:

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2011, 14:33 
Offline

Dołączył(a): 10 sie 2011, 16:11
Posty: 8
hanskloss napisał(a):
aha, skoro nie masz instrukcji to skąd masz CD- Key :twisted:


Gosciu z allegro na emiala mi wyslal.

WoWo_Soldier napisał(a):
dobra, niezbyt Ci to wyszło*.
To na tym twoim XP ustaw zgodność z 98 a nawet możesz z 95
bo to też ma czasem jakiś wpływ, a jak nie to zrób reinstalację z czyszczeniem CCleanerem i powiesz czy poskutkowało, też wygląda mi to coś na stare wydanie, toteż spróbuj wgrać 1.6, a później 1.6b
Albo ściągnij z torrentów obraz 1:1 oryginalnej kopi i wklep twój CD jeśli masz oryginał - pograsz na niecie, jeśli nie, to wyskoczy invalid CD-Key

*
Cytuj:
Otwierasz przeglądarkę na tym wątku, trzymasz w łapie pudełko
(miałem jeszcze dodać na tle wątku), ale dobra spróbuj na razie tego com napisał


A gdzie to ustawic to zgadnosc ? reinstal nic niedal :x wgrywalem 1.6 tylko :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2011, 18:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
-CrusheR- napisał(a):
Gosciu z allegro na emiala mi wyslal.

O ku*wa (masz 70% szans że podesłał Ci piracki key)
A instalki sąd masz - najlepiej jakiś dobry torrent z obrazem 1:1

Co do zgodności to
klikasz PPM na skrócie do gry, lub na ikonie gry, to jest wszystko wsio
PPM > Właściwości > Zakładka "Zgodność" > zaznaczasz "Uruchom ten program w trybie zgodności z:" (i wybierasz z listy)
później OK i sprawdzasz czy działa

P.S.
Masz może jeszcze linka do tej aukcji allegro?

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2011, 19:30 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
A może to ten key?
5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4Ł4


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sie 2011, 10:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
źle napisałeś :P

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 sie 2011, 14:10 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
A bo to przez te nerwy :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL