Teraz jest 21 sie 2018, 02:22

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 paź 2011, 19:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lut 2010, 22:45
Posty: 1
byc moze to dziwne pytanie jakim klawiszem aktywuje sie spadochron w grze jezeli jest taka opcja
pozdrawiam Sgt.Beginer.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 paź 2011, 09:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 wrz 2007, 16:06
Posty: 53
Lokalizacja: Białystok
A co do spadochronu to domyślnie ustawiona jest bodajże "9".


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL