Teraz jest 24 lis 2024, 22:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 mar 2004, 22:14 

Mam oryginalną wersję BF 1942. Ponadto zainstalowałem parę dodatków i patch 1.6 (do zwykłego BF), a także GameSpyArcade. Postanowiłem pograć trochę w sieci, przez modem i... tu zaczął się problem. W multiplayerze nie mogę wyświetlić listy serwerów. Słyszałem jednak, że należy skorzystać z GameSpyArcade. Wszedłem na stronę GSA, zarejestrowałem się, dostałem maila zwrotnego, potwierdziłem. Co dziwne (dla mnie), kiedy chcę skorzystać z opcji logowania, zamiast linijek do wpisania m.in. hasła, wyskakuje mi reklama SplinterCella i jakiś cennik. Spróbowałem inaczej- skorzystałem ze skrótu "Play BF1942 Online with GameSpy Arcade!" Pojawiła się stronka www i uruchomił się programik GameSpyArcade, który sprawdził, jakie gry mam na HDD. Potem wyskoczyło okno "Creating Or Locating Account". Podałem te same informacje, co podczas rejestracji (cały czas byłem online). Na końcu skorzystałem z opcji "Log In". Potem pojawiło się okienko wyboru profilu i miejsce na wpisanie hasła. Niestety, nie ma tam profilu, który został stworzony przed chwilą. Nie ma tam ŻADNEGO profilu. Skorzystałem więc z opcji "Login Wizard". I dalej to samo- czyli żadnej zmiany (wpisywanie danych i nieistniejący profil).Sprawdzałem także aplikację The All-Seeing Eye, ale próba instalacji nie powiodła się. Proszę o pomoc.

Ostatnio edytowano 20 mar 2004, 22:44 przez _OskaR, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 22:26 

proboj zainstalowac ASE - bo bardzo latwo sie je obsluguje

PostNapisane: 20 mar 2004, 22:33 

Próbowałem. Program przed instalacją szuka serwerów. Potem wyskakuje mi błąd- każe spróbować jeszcze raz. I tak w kółko (w trybie online i offline). Próbowałem wiele razy, ściągałem ten program z różnych lokacji i zawsze to samo.

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 23:52 
Oldboy Battlefield.pl

w grze wcisnij przycisk update
a w The all seing eye poprostu dokladnie przeczytaj o co prosi. ustaw w oknie - modem 56k i dalej dzialad wg wskazuwek
http://www.udpsoft.com/eye
za 1 razem program przeskanuje w poszukiwaniu serverow z ktorych sciaga informacje i to wszystko dalej wybierasz gre i odpowiednie dodatkowe opcje jak np kraj mapy itd...
gamespy - tu poprostu podajesz ze masz konto (po instalacji) i podajesz swe dane z maila.

Strefa czasowa: UTC + 2