Teraz jest 17 lis 2018, 02:34

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 lis 2012, 16:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sie 2005, 21:08
Posty: 64
Witam, przesiadłem się właśnie na z PC z winXP na lapka z win7, vanilla działa normalnie, grałem online bez problemów, sęk w tym,, że FH wywala mnie do pulpitu podczas ładowania mapy i jest komunikat o błędzie. Próbowałem reinstalować ale póki co nic nie pomaga. Z góry dzięki za wszelkie pożyteczne sugestie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2012, 18:01 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
http://85.214.86.156/patches/BF1942CF.zip

Pacz dla Visty i 7 od PixelFigter. Instalujemy, restartujemy i gramy.

Topic: http://www.pixel-fighter.com/modules.ph ... 53#img_863

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL