Teraz jest 21 lip 2018, 11:39

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sie 2013, 17:55 
Offline

Dołączył(a): 19 sie 2013, 17:48
Posty: 1
Jak w tytule problem tkwi w czcionce, ponieważ nie widzę nic w menu nie dość, że jest mała to litery ucięte są w pół. Screeny prawdopodobnie wrzucę później. Battlefield jest z płyty nie ze sklepu origin.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sie 2013, 13:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2007, 19:37
Posty: 67
Pewnie coś z rozdzielczością, spróbuj zmienić ją tak jak piszę w tym poradniku : viewtopic.php?f=2&t=46204

W menu to chyba nie pomoże ale w grze powinno.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL