Teraz jest 23 paź 2018, 16:31

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 kwi 2014, 14:35 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2014, 14:22
Posty: 3
Witam, wkładając płytkę pojawia mi się taki o to obrazek http://iv.pl/images/58578616007580168458.png po kliknięciu play wyskakuje komunikat : http://iv.pl/images/46554393207810513002.png I tutaj jest błędne koło, gdyż próbowałem już resetowania komputera ( być może uważacie mnie za idiotę, lecz patrzcie także pod względem ze nie każdy musi być uzdolniony z informatyki ;) )
Co do plików w folderze bf 1942 : http://iv.pl/images/07718711720734563450.png
Z wymaganiami także nie powinno byc problemu : http://iv.pl/images/29052781580448702660.png

Na grze w internecie mi nie zależy, póki co chciałbym zagrać w singleplayer, pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc ;)
P.S Co do złego dysku to niemożliwe, gdyż wkładałem obydwa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwi 2014, 14:39 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Hi. Masz łatkę 1.6 i 1.61 ?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwi 2014, 15:24 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2014, 14:22
Posty: 3
Wychodzi na to że tak, gdyż po pobraniu i klikniąciu patcha było napisane ze mam już tą grę zainstalowaną ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwi 2014, 21:07 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Można podejrzeć w menu w lewym dolnym rogu:
Obrazek

Szybkim rozwiązaniem może być użycie "no-cd image" lub "no-cd exe". Pierwszy wymaga DeamonaTools'a, a drugi to podmiana .exe.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwi 2014, 22:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2014, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Sosnowiec
http://chomikuj.pl/LaciekPatryk/Gry/BF+ ... 652474.ISO

_________________
    Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 kwi 2014, 18:29 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2014, 14:22
Posty: 3
Demon Toolsa posiadam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL