Teraz jest 12 gru 2018, 18:18

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Brak serwerów
PostNapisane: 17 sie 2014, 12:18 
Offline

Dołączył(a): 28 wrz 2012, 08:24
Posty: 4
Witam. Mam problem który pojawił się z nagle. niestety w trybie multiplayer nie wyszukuje mi żadnego serwera. Zero graczy itd. Jeżeli chcę dodać serwer i wpiszę IP to znajdzie, ale nie widzę list serwerów na które mogę wejść :evil: . game spay zainstalowany, firewall wyłączony,gra przeinstalowana,więcej nie wiem co zrobić bo jestem laikiem komputerowym. jakieś sugestie???
Niestety nie wiem jak dołączyć obraz jak to wygląda


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2014, 12:40 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Cześć, zobacz ten temat: viewtopic.php?f=2&t=50756

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2014, 14:27 
Offline

Dołączył(a): 28 wrz 2012, 08:24
Posty: 4
Dzięki niestety nic się nie zmieniło. wkleiłem ten kod i nic. Chyba że to trzeba dokleić do czegoś :( . próbowałem też z ta aplikacją ale nie wiem czy je gdzieś wypakować czy też uruchomić ? po uruchomieniu : "niektóre pliki wypakowane z bf1942.......zostały zmodyfikowane lub utworzone nowe pliki. czy chcesz je umieścić w archiwum?" niestety nic mi to nie mówi zrobiłem i tak i nie i dalej nic .Faktycznie wcześniej mi się zawieszał gdy kliknąłem na internet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2014, 16:56 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Spróbuj tylko z .exe odpowiednim do swojej wersji. Masz patch 1.6 i 1.61 ?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2014, 21:23 
Offline

Dołączył(a): 28 wrz 2012, 08:24
Posty: 4
nie bardzo się na tym znam ale na płycie jest 1.6 a co mam zrobić z tym exe? zamienić, wypakować,uruchomić w folderze z grą, przenieść,gdzie i jak? jak już pisałem jestem zielony w tych sprawach :omg: . po prostu siadam i gram. Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2014, 22:51 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Jeśli masz 1.6 to tu masz łatkę do 1.61: ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches ... v1.61b.exe
Potem ściągasz: http://forum.bf1942.sk/files/bf1942-v1. ... py-fix.zip i wypakowujesz do głownego katalogu z grą (pytanie o zgodne na podmianę plików dajesz "Kopiuj i zamień")

PS Masz wersje Battlefield 1942: World War II Anthology ? Okładka

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sie 2014, 12:58 
Offline

Dołączył(a): 28 wrz 2012, 08:24
Posty: 4
Działa na razie :D :D :D dzięki stary masz u mnie piwko. szacun. pozdro.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL