Teraz jest 20 wrz 2018, 19:20

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 sty 2015, 21:46 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2015, 21:39
Posty: 3
Witam

Mam następujący problem z moim Battlefield 1942 z Origina. Otóż popsuło mi się sterowanie i to tak konkretnie, że nie mogę nawet zmienić broni ani się czołgać. Ustawienia nie reagują w żaden sposób na zmiany i przycisk "save". Nie pomaga nawet usunięcie profilu gdyż po uruchomieniu jakiejkolwiek mapy ulega on automatycznemu przywróceniu i ustawieniu jako domyślny. Ba, przy próbie załadowania mapy niezależnie od tego jaką wybiorę to i tak ładuje się "midway" mimo, że nie wybierałem nawet takiej opcji. Gra w ogóle nie reaguje na jakiekolwiek próby zmiany ustawień. Co najgorsze nie pomaga nawet reinstall gry. Bowiem po całkowitym usunięciu gry i pobraniu jej ponownie z origina jest to samo. Kiedyś wszystko było w porządku, nie wiem co się stało. Nie wiem co mam robić, proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sty 2015, 22:15 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2015, 21:39
Posty: 3
Widzę, że tutaj sami znawcy tematu... Wielkie dzięki za pomoc :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2015, 00:39 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Dziwne objawy na które nie potrafię znaleźć rozwiązania. Próbowałeś używać .exe dla Origin z tego tematu: viewtopic.php?f=2&t=50756

PS Jaki system i czy jest na koncie administratora?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2015, 22:19 
Offline

Dołączył(a): 17 sty 2015, 21:39
Posty: 3
Dzięki za odp. :) Tak, próbowałem podmieniać exe ale nie działa. Tak, mam konto administratora na windows 7 ultimate x84.

EDIT:
Znalazłem rozwiązanie:

Trzeba wywalić z moich dokumentów wszystko co jest związane z Battlefieldem bo przy reinstalacji z Origina te pliki nie są podmieniane, a to coś w settingu było popsute.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL