Witam, nie mogę przestudiować całego forum bo jest tego mnogo. Sprawa ma się tak; kupiłem se oryginała BF 1942, zainstalowałem, spaczowałem do 1.61, i pościągałem mody (niektóre) t.j. BF 1918 1.50, DC 0.7, DCF 0.8, FH 0.67A, GC 5.2 i FH fan map pack...
Problem w tym że nie mogę grać w Internecie
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
wyskakuje mi po podłączeniu do serwera Warning! Connection problem detected! I po kilku ostrzeżeniach PB mam kicka
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
za ping. Mam ASE i z niego wchodzę na servy, takie z pingiem po kilkanaście-dwadzieściaparę, a PB (aktualizowany) wywala mi w tych ostrzeżeniach najpierw ok. 200, potem 600 i w końcu ponad 800 ping.... I KICK
Mam radiówkę 256 Premium, i sieć z dwoma jeszcze sąsiadami, instalowałem grę u sąsiada i ma to samiuśko!! Często gram jeszcze w CoD'a, i tam mam podobnie, wchodzę na serv i jest ping bajka, pogram parę minut i mam 999, i lagi jak
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
diabli. Admin sieci "niewidzi problemu" i tyle, już mam dość mailowania z nim
Aha, u mnie na Proc. Athlon 1,6, 256 Ramu i FX 5700LE, na singlu chodzi w rozdzielczości 1024 na 726 i na LOW Detail płynnie, do internetu ściągam wszystko, łącznie z muzą, do minimum i nie pomaga...
Rozpisałem się, na koniec pytanko czy w GC te misje typowo ze Star Wars dają się odpalić tylko w sieci?? W singlu mam tylko menu z tego moda i mapy do wyboru jak w standarcie BF 1942, po odpaleniu są tylko pewne gadżety z GC, ale gra się na zwłykłych mapach zwykłymi wojakami, a jak odpalę swój serwer to mam do wyboru mapy ze SW też, i są zajefajne...da radę je odpalać w singlu jakoś???