Teraz jest 24 lis 2024, 16:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 wrz 2004, 10:10 

Mam kompa Athlon 2000+XP 640 MB RAM i nieszczesne GF5200FX 64/64
i wyskakuje mi szary ekran zamiast menu. Dzwiek dziala i jak ruszam myszka to slychac ze najezdza kursor na bottony i nawet przechodzi do podmenu. Wczesniej mposiadalem k.graf. SiS Xabre 600 DX8.1 i nie mialem zadnych problemow. Mam teraz niby lepsza a mam wiecej problemow :x <br>
Czy istnieje moze jakis patch albo konkretna wersja Detonatorów lub ForceWearów na której pójdzie.<P>Z góry dzieki

PostNapisane: 29 wrz 2004, 12:05 

henio16 napisał(a):
Mam kompa Athlon 2000+XP 640 MB RAM i nieszczesne GF5200FX 64/64
i wyskakuje mi szary ekran zamiast menu. Dzwiek dziala i jak ruszam myszka to slychac ze najezdza kursor na bottony i nawet przechodzi do podmenu. Wczesniej mposiadalem k.graf. SiS Xabre 600 DX8.1 i nie mialem zadnych problemow. Mam teraz niby lepsza a mam wiecej problemow :x <br>
Czy istnieje moze jakis patch albo konkretna wersja Detonatorów lub ForceWearów na której pójdzie.<P>Z góry dzieki

Mnie na tekiej szlo bez problemow :)
Sprobuj 52.16 chyba, wiem ze mialem problemy na modach z niektorymi Detonatorami ale classic chodzil zawsze bez zarzutu :)
Karte zmieniles to moze przeinstaluj BF :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2004, 16:01 

mam owego geforca i jestem z niego baardzo zadowolony a stery mam zaisntalowane te ktore dali mi w sklepie i WSZYSTKO chodzi pysznie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2004, 12:29 

Spróbowałem tych sterowników 56.12 i pozmieniałem troche w tym pliku i jedyne co osiągnąłem to że mam menu ale gdy wybiore misje to sie ładuje i w momencie w którym ma sie pojawic mapa z wyborem miejsca i postaci pojawia sie tylko widok terenu i gra sie zawiesza :( . Ale dzieki

Strefa czasowa: UTC + 2