Teraz jest 6 sie 2025, 16:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lis 2004, 13:33 

Witam wszystkich użytkowników tego forum. Śledzę polską scenę BF'a od początku 2003 roku ( czyli jeszcze za panowania maciejka i irkaw) niemyslałem nigdy że bede miał jakies problemy z bf'em no ale cóż kiedys sie to musiało stać. Pytanie które tu zadam padało tu wielokrotnie i wielo krotnie tez były udzielane odpowiedzi ( mniej lub bardziej przydatne ) mozna powiedziedż że jest to pytanie z gatunku czym się otwiera barkę. Ale przechodze do sedna sprawy niedawno robiłem forma i oczywiście wykasowałem wszystko z trzewi kompa, nastepnie instaluje bf'a wszystko bez problemu , te zaczęły się z patchem 1.6.19. Patch ściągałem z wielu róznych stron ( miedzy innymi z ea.com, fileplanet.com, filefront.com, battlefield1942.pl i wielu innych ) za kazdym razem pojawiał się komunikat że archiwum jest uszkodzone. Działa mi jedynie patch 1.45 który był na płycie z Secret Weapons robiłem wszystko co pisaliście ale już kompletnie nie mam pomysłów co by to mogło być. Ostatni raz grałem w bf'a jakieś 4 miesiące temu i nigdy nie miałem problemów z niczym a tu nagle taki zonk jestem przekonany że nie jest to wina komputera , gruntownie robie formaty od czasu do czasu, zawsze mam włączony Nortonantyvir 2004 itp. Nasuwa mi sie jedna myśl patch który ściągam jest zawsze jako jeden plik exe ( który nie działa ), natomiast patch na płycie secret weapons jest jak by to powiedziedż rozpakowany i on działa ( no ale bez sensu jest granie ze starym patchem ) gre mam oczywiście oryginalną jak ktos nie wierzy niech poprosi o jakąć linijke z instrukcji , moge nawet pokazac partagon. Obecnie studiuję w rzeszowie także jakby ktos z rzeszowa miał rozwiązanie tego problemu to chetnie bym go wysłuchał.Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 13:44 

Sprawdzales memtestem jakims pamiatki? Ja mialem podobnie z posypana pamiecia i tylko wtedy gdy w biosie mialem ustawione high performance defaults. na normalnych ustawieniach wszystko chodzilo ok. Problemy nie dotyczyly tylko tego patcha ale duzych plikow np. obrazkow ISO. Sprawdz po pierwsze pamiec moze ci sie sypnela.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 15:13 

Odpal windows w trybie awaryjnym i wtedy spróbuj zainstalować pacza...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 10:06 

Dzięki za szybkie odpowiedzi, chyba macie racje bo ostatnio rzeczywiście mam problem z duzymi plikami ściąganymi z neta. Wyprubuję tez metode ShaggY'ego. Jak będe w domu za dwa tygodnie dam znac czy pomogło. A do tego czasu pozdrawiam.

Strefa czasowa: UTC + 2