Teraz jest 20 lut 2025, 21:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 kwi 2003, 14:48 

mam problem instaluje gre i co ? wszystko spoko dopuki nie chcem wBczy campani wtedy wychodzi mi do windowsa nie wiem jak jest tego przyczyna mo|e ktos z was wie?

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 16:07 

Kup oryginał Battlefield 1942, a jak tylko wyjdzie w Polsce także RtR i twój problem zniknie....

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 16:26 

Heheh ShaggY ty zawsze masz taka sama odpowiedz na nowo przybylych graczy :)...ShaggY ma racje kupcie orginal i wtedy wasze problemy znikna :)... Co wy chcece zreszta na tych piratach zawojowac :?: :?: Aha jeszcze jedna dodatkowa informacja odemnie (wrazie czego) Battlefield1942 kosztuje tylko 99 zł- Życze udanych i milych zakopow :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 17:03 

2 sprawy:
I. Shaggy nużysz mnie już tymi swoimi tekstami. Wypowiadasz się właściwie nie wnosząc niczego nowego do dyskusji. Właściwie to zaryzykuje stwierdzeniem, że nabijasz posty. Za każdym razek kiedy ktoś ma jakiś problem z grą odpowiadasz tak samo. Nie każdego stać na orginała i nie każdemu gra podoba się na tyle aby zapłacić tyle kasy. Pozatym błędy zdarzają się równierz w orginałach.
II. Gdzie można kupić BF'a za 99 zł? Bo ja szukałem w Empiku i kupiłem tam za 129 zł.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 19:36 

Cpt. D.A.R.O. jest to moja aluzja do ludzi ktorzy notorycznie zwracają się tu z prośba o pomoc bo mu pirat nie chodzi. Poczytaj odrobinkę regulamin forum to załapiesz o co mi chodzi. Jesli kogos nie stać na oryginał to mnie nie stać, żeby mu tu pomóc w tym miejscu.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 19:57 

W Empiku juz jest za 99 zł. Ja miszkam w szczecinie i umnie jest za 99 zl. Mozliwe ze w niektorych miastach jest jeszcze za 129 zl. Dobrze trzeba poszukac a napewno sie znajdzie za 99 zl. Ja kupilem za 129, poniewaz bylo to w grudniu tamtego roku. Promocja rozpoczela sie podajze pod koniec stycznia tego roku...:)

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 19:58 

Nie mam zamiaru się tutaj z Tobą kłucić. A napewno nie z takiego błachego powodu :D . Poprostu troche się zdenerwowałek kiedy przy każdym poście w którym mają problem z działaniem gry widze twój text
Cytuj:
Kup sobie orginała

Aż Cię zaczołem podejżewać o prace w Cenedze :D :D . Tak pozatym nawet nie sprawdzasz czy przypadkiem gość nie ma orginała. Od razu walisz z gróbej rury.
Lecz to jest moje zdanie. Pozatym podziwiam Cię za upór :).

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2003, 23:05 
Moderator forum

Popieram cię D.A.R.O. mnie tesz takie teksty nudzą (czemu jusz dałem wyraz). Szczególnie że wczoraj ShaggY objechał gościa który ma jusz oryginał - czyli dopuścił się prostego pomówienia (nosi to znamiona naruszenia dobr osobistych). IMHO zachowuje się po prostu chamsko....

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2003, 07:33 

Jeśli ktoś wyskakuje z pytaniem, które jednoznacznie potwierdza, że nie ma oryginału. Przykład ktos tam pisał że gra na wersji 1.0 lub 1.25 to chyba jednoznaczne jest, że jest tu cos nie tak ? Czyżby kupił sobie oryginałek tylko po to aby grać w zaciszu domowym z botami ? To gra do internetu a nie samotnych potyczek wieczorami czy w dni deszczowe.
Tak więc zanim zaczniecie bronić tą rozwrzeszczaną bandę dzieciaków, która czeka tylko, żeby podać im sposób jak skrakować grę lub jak pograć na piracie w sieci poczytajcie regulamin forum. Posty jednoznacznie wskazujące, że gość posiada lewą wersje gry były jak dotąd usuwane tylko ostatnio cos Garet zaniedbał zaglądanie tu. Tak więc po raz kolejny powiem, że moje aluzyjne i może dla niektórych chamskie zdania typu KUP ORYGINAŁ mają jedynie na celu w ironiczny sposób pokazanie, że to też jest rozwiązanie i może któryś z tych nieświadomych dzieciaków ruszy swoja mózgownica i jeśli, rzeczywiście podoba mu się gra kupi ją.

A jesli kogoś, żeczywiście uraziłem wcześniej przez taką wypowiedź, to naprawde wielkie sorki ale nie miałem takiego zamiaru, poprostu traktuje takie tematy (pirackich wersji gry) ironicznie i z przymróżeniem oka starając się dać do zrozumienia (jak napisałem wyżej) gościowi, że nie otrzyma tu pomocy dopóki nie kupi oryginału...
Ten serwis jak i forum są prowadzone dla graczy i z myślą o graczach oryginalnych, a jeśli kogoś wypowiedź brzmi, że nie stać go na oryginał to ja odpowiem po rad drugi, ŻE NIE STAĆ MNIE NA TRACENIE CZASU DLA NIEGO I POMAGANIE MU W TYM MIEJSCU... A jeśli uda mi się kogoś namówić do kupna oryginału, a udało parę osób (myślę, że potwierdzą to tu) , które grają aktywnie obecnie na serwerach to uważam to za sukces i mały wkład w rozwój tej sceny.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2003, 09:41 
Moderator forum

Wygląda że mamy podobne cele, tylko inne metody. Ty chcesz ludzi nakłaniać w "ironiczny" sposób do kupna oryginału, a ja uważam, że nawet jak ktos go nie ma a pogra przez pewien czas w pirata to zapragnie więcej i w ten sposób zostanie zmuszony do wydania tych 99 złotych w Empiku (czy innym podobnym sklepie). Po prostu wolę stosować delikatną persfazję niż od razu zrażać nowoprzybyłych...
A co do formy pytań.... Tesz mi się często zdarza zadawać naiwnie brzmiace pytania, a wcale nie należę do "bandy rozwrzeszczanych dzieciaków" (tak mi się przynajmiej wydaje). Tak więc warto niekiedy podchodzić do nich z pewną wyrozumiałością. Jest taka zasada: Traktuj ludzi tak jak chciałbyś sam byc traktowany.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2003, 09:46 

Nie chciałbym się czepiać ani prowadzić prywatnej wojny lecz, Shaggy napisałeś
Cytuj:
Przykład ktos tam pisał że gra na wersji 1.0 lub 1.25 to chyba jednoznaczne jest, że jest tu cos nie tak ? Czyżby kupił sobie oryginałek tylko po to aby grać w zaciszu domowym z botami ? To gra do internetu a nie samotnych potyczek wieczorami czy w dni deszczowe.

Chciałbym Ci przypomnieć że nie każdy ma super szybkie łącze z internetem i w Polsce nadal są ludzie którzy siedzą na modemie. A na modemie raczej taki osobnik nie pogra konfortowo w BF'a. Więc kupił sobie BF'a orginalnego z nadzieją że przeżyje z tą grą wiele nie zapomnianych chwil ale niestety łącze mu na to nie pozwala (zawsze moża chodzić do kawiarenki ale nie wszędzie takowe są). Więc skoro już ma tą gre, gra w nią z botami. To tak w ramach przypomnienia.
Jeżeli to prawda co napisałeś to gratuluje tych kilku zbłąkanych duszyczek sprowadzonych na właściwy tor. Ja się wycofuje z rozmowy bo nie prowadzi ona do niczego (a już z pewnością do niczego dobrego). Nikt nie zmieni swojego zdania.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2003, 11:26 
Moderator forum

Tesz się wycofuję - dyskusja staje się bezpłodna.
Jedno tylko napiszę - zanim uzyskałem dostęp do stałego łącza przez miesiąc MIAŁEM ORYGINAŁ i właśnie grałem po lanie i w singla. Stąd wiem dokładnie jaka jest róznica pomiędzy 2 osobami w lanie (botów nie używaliśmy) a internetem.

EOT

Strefa czasowa: UTC + 2