Teraz jest 21 lis 2018, 09:49

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 mar 2005, 20:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2004, 22:26
Posty: 226
Lokalizacja: Józefów
Panowie pomocy niewiem co jest jak włanczam The All-Seeing Eye
pokazuje mi ping 20 - 50 łącze się z serverem wciskam TAB ping 50
a Lagi mam taie że grać się nieda i pochwili w prawym dolnym rogu ekranu pokazuje się Xelo14 to High ping 500 maximum 150 :?:

jak wciskam Tab ping mam 25 a no mi mówi ze mam ping 500 :?: :?:

help nie moge grać :cry: :cry: :cry: :evil:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2005, 20:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lut 2005, 10:01
Posty: 52
Lokalizacja: Kęty
no to rzeczywiście jest taki ping (500). Skan antywirusem, pinguj na bierząco pod windozą lub najlepiej tracert.
Miałem podobnie ale na sieciówkach że puki nie włączyło się gry to było ok
a w trakcie gry lagi ogroomne (problemy z połączeniem i konfiguracją).
Ja mam na zasranym WiFi pingi 1500>więc gry pod netem nie włączam :x
wogóle zo zmieniam na neo128. Sorry za offtop.

_________________
Audi,Airguns,Rock&Roll


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2005, 20:21 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
jest to blad gry czasami nie pokazuje jednej cyfry z pingu na tabeli wynikow...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2005, 23:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2004, 22:26
Posty: 226
Lokalizacja: Józefów
No dobra a czy ktoś wie jak to usunąć bo reinstalka gry nie pomaga

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2005, 23:42 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
Na Rany Chrystusa.... (taki joke)
przecież ten temat był wałkowany kilkadziesiąt razy, zacznijcie myślec i korzystać z WYSZUKIWANIA.

A tak na marginesie, czego on nas oczekujesz ? ze przyniesiemy ci nowe łącze na srebrnej tacy ? czy może mamy internet nosić wiaderkami ?
zmień radiówkę na Neostradę albo dsl'a.

@niech ktoś to zamknie, usunie czy cokolwiek.

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2005, 09:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2004, 22:26
Posty: 226
Lokalizacja: Józefów
Dobra sorry już nie będę a gdybyś przeczytał taki post trochę niżej zrozumiał byś dlaczego nie mogę założyć Neostrady albo dsl'a
i spotkałem się z tym poraz pierwszy a przeszukiwałem forum ale przejrzenie kilkudziesięciu postów po 3-4 strony może troszkę zamydlić oczy i to czego się szuka można przeoczyć

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2005, 19:56 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
Masz całkowitą rację, i wyobraź sobie że takie posty ja ten zamydlą oczy następnej osobie która będzie miała podobny problem... tak w kółko ..aż do obrzydzenia..
Od mniej wiecej roku pojawiają się tutaj posty o identycznej treści.. czekam tylko aż przyjdzie jakiś troll i zapyta JAK OTWORZYĆ BARKE ?

Może ktos to wreszcie zamknąć ?

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2005, 23:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 mar 2003, 11:56
Posty: 1060
Lokalizacja: Lębork
cooler_pl niestety takie posty będą się zawsze pojawiały nowi użytkownicy forum sa "troszkę" nieobyci delikatnie mowiąc a stare forumowe wygi muszą niestety odpowiadać na tego typu posty :lol: odrobinę chrześcijańskiej tolerancji hehehe :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL