Sory ale sie pomyliłem i to dwa lata to tak mi sie powiedzialo, faktycznie gre kupilem w tamtym roku a jesli nie wierzycie to dam wam pare dowodow.
Ekaran wyników (Debriefing)pojawia się po każdej grze wieloosobowej i pokazuje wynik gry. Każda misja może się skończyć na sześć sposobów, zależnie od stosunku punktów: .... dalej jest tabelka z dwoma kolumnami Ocean i Punktacja poniżej jest MENU OPCJI a jeszcze niżej USTAWIENIA. Do gry dostałem przewodnik instalacyjny (np. str7 PROBLEMY Z OPROGRAMOWANIEM? Jeśli pojawi się problem w czasie instalacjii/uruchamiania gry chcemy Ci pomóc. itd. Oryginalna płyta z gra jest biała z szarawym napisem Battlefield1942(logo) i po lewej stronie na brzegu pisze: Unauthorised copyin, reproduction, public performance, or broadcast of this game is a violation of applicable laws. na pudelku z tylu poza zdjeciami z gry i duzym napisem na gorze "NA LĄDZIE, NA MORZU, W POWIETRZU... NA POLU WALKI 1942! jest po prawej stronie loga EA GAMES napis: Dystrybucja w Polsce: Cenega Poland Sp. z.o.o. 02-234 Warszawa, ul. DZiałkowa 37 Tel.(22) 868 52 68 do 70. FAks (22) 868 52 60 Pomoc techniczna: 9220 868 52 61
Mam nadzieje ze tyle wam wystarczy zeby udowodnic ze mam oryginal. Jeszcze raz prosze o POMOC!!!