[OT]
marcinek napisał(a):
Tomy -> Jednym slowem przytakuje, w kolo macieju z toba rozmowa zawsze jest taka sama, jestes najmadrzejszy.
Śmiem twierdzić - znowu sie powtarzasz.
marcinek napisał(a):
Ja wszytskich chipow via nie probowalem, bo szkoda kasy, a ze zlozyles kompa i zainstalowales windowsa to nie znaczy, ze wiesz wszystko.
LOL

marcinek napisał(a):
Czytuje czasem forum dotyczace sprzetu i nie wiedze zezby ktos jak Ty sie zachwycal shitem marki via. Takie jest moje zdanie i moge e wypowiadac kiedy chce i gdzie chce,
Już piszę do VIA, aby wycofali z rynku K8T800 z rynku, bo jeden z polskich forumowiczów twierdzi, że jest to "shit"
Pokory i samokrytyki chłopaku.
Nie będę już komentować tego co tu przedstawiasz.
marcinek napisał(a):
a Twoje inkwyzycyjne zapedy zachowaj dal siebie. A milego splukiwania, pamietaj zeby pozostawic czystosc po sobie.
NIE. Już pisałem, nie będę biernie przysłuchiwać się tak bezsensownym tezom, będę ripostował stosując pełnowartościowe formy argumentacji i co ważne - zasadne.
marcinek napisał(a):
Bardzo ciekawy wniosek, a skad sie to Tobie skojarzylo z tym co napisalem o lanparty, no to Twoja tajemnica.
Widzę, że powoli tracisz sens wypowiedzi, o pytaniach już nie wspomnę.
Dyskusja robi się jałowa, gdyż za cenę ośmieszenia dalej brniesz w swoje nabyte w drodze niewiedzy zachowanie i ne przyjmujesz słowa krytyki.
W nawiązaniu do LanParty .. co to ma do rzeczy, że byłeś tam najstarszy ?
Czyżby to świadczyło o posiadanej wiedzy i poważaniu przez innych obecnych na Lanie ? Nie wydaje mi się. Na ogólnych spotkaniach (na żywo), należy być sobą, jak w życiu codziennym. To samo tyczy się forum, gdzie stoisz za zasłoną anonimowości. Źle się dzieje wtedy, jeśli swoje codzienne zachowania w kontakatch z ludźmi np. LanParty przenosisz na forum i traktujesz tu wszystkich z pozycji "odgórnej", arogancko piętnując przynależność do danych i znanym nam elit.
Jeśli dodatkowo takie zachowanie przedkładasz w emisji swoich opinii i tez dotyczących tematyki sprzętu .. to wybacz, ale nie dość że brak w nich subiektywności to dodatkowo śmierdzą amatorszczyzną, której tu już wczesniej wystawiłeś stosowne świadectwo.
marcinek napisał(a):
PS. Przyjedz na czerwcowe, moze sie poznamy i zmieniamy zdanie na wlasny temat, na razie jak dla mnie to za wysoki poziom prezentujesz

.
Chętnie, chciałbym się poznać z kilkoma ludźmi jednak czas i codzienne zajęcia nie pozwalają mi na taki rodzaj rozrywki. Nie jestem zrzeszony z żadnym z klanów, nie chcę i nie będę - chyba tylko okazjonalnie, po znajomości i dla frajdy, bez zobowiązań.
Teraz wybacz, własnie zamówiłem sobie czarną, asfaltową koszulkę z napisem BUFON ... (specjalenie dla Ciebie, kiedy przyjadę Zezwolę Ci uścisnąć moją dłoń)
Norman Stansfield - > spokojnie, to jest swojego rodzaju standard, uszanuj to, przywykniesz ...
Dostałeś już rozwiązanie swojego problemu więc moge dopisać [OT]