Teraz jest 5 lip 2025, 02:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 12:50 

no to co napiszecie mi czy nie drodzy koledzy battlefieldowcy??? :(

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 13:08 

uczęszcza na te forum jakiś dobry ziomek i napisze mi o tych: łopacie, cążkach i palniku :?: :?: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 13:11 

Kup oryginał, zerknij do instrukcji i przestań zawracać nam dupe ....

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 19:15 

lyskacz napisał(a):
uczęszcza na te forum jakiś dobry ziomek i napisze mi o tych: łopacie, cążkach i palniku :?: :?: :!:

1 Łopata.
Można nią zakopać ciało przeciwnika i wtedy us nie wiedzą gdzie jest pułapka. Normalnie zauważyliby trupy i stali się ostrożni. W kilku miejscach ( nie na wszystkich mapkach) można też nią wykopać okopy. Pono na jednej mapie (chyba Hue) można też odkopać ukrytą atomówkę. Wtedy wielkie BUM i... Odkrywca zdobywa mega fraga :-)

2. Cążki.
Trywialne. Służą do przecinania kabelków w instalacjach radiowych wszelkich pojazdów. Kierujący takim pojazdem nie słyszy komunikatów od swojej drużyny. To musi być przerażające. :shock:

3. Palnik.
Na kilku mapkach można spotkać takie szczególnie zielone krzaczki. Można z nich sporządzić smakowite skręty. No i.... Już wiesz do czego posłuży palnik :lol:

PS: Powiecie, że trochę popłynąłem... Ale ładnie przecież!

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 21:29 

Miałeś nie zdradzać klanowych tajemnic. Dosięgnie cię NIEWIDZIALNA RĘKA SPRAWIEDLIWOŚCI człowieku. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 22:48 

boby7[PL] napisał(a):
lyskacz napisał(a):

1 Łopata.
Można nią zakopać ciało przeciwnika i wtedy us nie wiedzą gdzie jest pułapka. Normalnie zauważyliby trupy i stali się ostrożni. W kilku miejscach ( nie na wszystkich mapkach) można też nią wykopać okopy. Pono na jednej mapie (chyba Hue) można też odkopać ukrytą atomówkę. Wtedy wielkie BUM i... Odkrywca zdobywa mega fraga :-)

2. Cążki.
Trywialne. Służą do przecinania kabelków w instalacjach radiowych wszelkich pojazdów. Kierujący takim pojazdem nie słyszy komunikatów od swojej drużyny. To musi być przerażające. :shock:

3. Palnik.
Na kilku mapkach można spotkać takie szczególnie zielone krzaczki. Można z nich sporządzić smakowite skręty. No i.... Już wiesz do czego posłuży palnik :lol:

PS: Powiecie, że trochę popłynąłem... Ale ładnie przecież!

aaa to po to to jest a ja latalem z cazkami przy drucie kolczastym i nie moglem go przejac.... hmmm a palnie chyba jest do wyganiania czlgisty z czolgu.. ile razy podbiegam i wlanczam go to czolgista ucieka :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 16:32 
Moderator forum

Boby nie mówi prawdy 8) Palnik służy do usuwania cia (żeby były niewidoczne dla US), podobnie jak w No On Lives Forever 2 :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2