Teraz jest 22 lis 2024, 13:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 sie 2005, 21:27 

Siemqa! Jestem tu poraz 1-wszy wiec witam wszystkich. Właśnie zainstalowalem BF:Vietnam i po przejsciu wszystkich map w singlu mam kilka niemiłych uwag:

1. Zadawanie raz przeciwnikowi - boshee...to jest jakies nie mormalne, strzelam do gościa z czołga, pocisk wybucha 1 metr od niego, uderzenie wyrzuca do na 5 metrów w bok a on nawet sie nie przewrócił...normalnie trza strzelic prosto w niego zeby go zabic.

2. Sterowanie w air - bardzo spodobało mi sie w tej grze, ze moge prowadzic tyloma różnymi pojazdami. Jechałem już czołgiem, samochodem, łodzią i jest OK...ale jesli chodzi o maszyny latające to do początkującego n00ba to koszmar, np. wsiadam do heli,zapowiada sie dobrze,orientacyjnienaciskam guzki poczym maszyna sie unosi, po chwili kojarze wszystkie przyciski na keybordzie, niestety 8 na 10 lotów konczy sie upadkiem, jakbyscie zobaxzyli jakie triki mozna zrobic zwyklym heli...cuda na kiju.

3. Przeładowywanie broni - no tutaj autorzy gry przegieli pałę, jak długo można przeładowywac bron?!, to trwa conajmniej z 5 sekund. Tak nie moze byc, tutaj cała chmara żółtków atakuje a ja musze sie chowac po krzakach bo robie reload broni. byc moze autorzy gry chcieli dokładnie nam pokazac jak wymienia sie amunicje w poszczególnej broni, teraz juz nie musze isc do woja.

4. Kwestia techniczna - ludzie jakie ta gra ma patche! 320mb ?!? czy ta gra jest naprawde tak niedopracowana???, przeciez dla zwykłego dial-up'owca jak ja pobranie takiego patcha na własną ręke jest niemożliwe. Singiel mi sie znudził a nie mam patchów zeby zagrac w necie.

ogólnie rzecz biorąc, gra jest całkiem przyzwoita, ma kilka wad jak napisałem ale można się w nią zagrywac cały wieczór.

CYA ALL.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 22:41 

O mamo....tu masz odpowiedz http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=11028

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 00:24 
Moderator forum

o lol

ad 1. splash byl źle zrobiony w V.
ad 2. wiesz ja też bym chcial od razu być mistrzem świata w lataniu ... niestety uczyłem się tego troszkę
ad 3. przeładowywałeś kiedyś broń prawdziwą ? to najpierw to zrób a potem pogadamy
ad 4. dial-up ? na takim połączeniu i tak nie pograsz na necie wiec po co ci patche :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 13:25 

[Night]MaX napisał(a):
o lol

ad 1. splash byl źle zrobiony w V.
ad 2. wiesz ja też bym chcial od razu być mistrzem świata w lataniu ... niestety uczyłem się tego troszkę
ad 3. przeładowywałeś kiedyś broń prawdziwą ? to najpierw to zrób a potem pogadamy
ad 4. dial-up ? na takim połączeniu i tak nie pograsz na necie wiec po co ci patche :D

1. ok
2. byc moze joystikiem lata sie lepiej :)
3. grałem w różne gry fpp i ta ma zdecydowanie najdłuższy czas reload broni. Dla jednych po zaleta a dla drugich to wada :P
4. ... :shock: / bardzo duzo gram w necie i nie narzekam na mego isdn lecz jesli chodzi o pobieranie takich ciezkich patchy to odpada :wink:

Kamlot napisał(a):

Czy ja sie pytałem jakie patche są mi potrzebne do gry ? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 14:03 
Moderator forum

ale czy grałes w jakiegoś BF w sieci ? bo jeśli nie to naprawdę nie wiesz o czym mowię :) zapewne grałes w gry oparte na engine Quake 3. Engine BF to inna bajka tu SDI nie dawała rady.

PostNapisane: 2 sie 2005, 16:50 

^^\Danioł89/^^ napisał(a):
nie mam patchów zeby zagrac w necie.

To po co poruszasz temat pachy ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 17:18 

[Night]MaX napisał(a):
Engine BF to inna bajka tu SDI nie dawała rady.

a tu sie mylisz Maxiu :lol: ... bez TSa w BF42 i BFV da sie calkiem przyjemnie pograc :wink: Niestety BF2 to juz zupelnie inna bajka :(

PostNapisane: 2 sie 2005, 19:36 

Kamlot napisał(a):
^^\Danioł89/^^ napisał(a):
nie mam patchów zeby zagrac w necie.

To po co poruszasz temat pachy ?

a nie wolno ? ja nie mam zadnych pytan z związku z nimi, nie chce ich pobierac, nie mam z nimi problemów, wiec po co podajesz mi ten link? - poprostu pisze jakie one są spore. Zanim cos napiszesz przeczytaj posty 2 razy. :roll:

Strefa czasowa: UTC + 2