U mnie tylko wirnik z tego co zauważyłem trafienia są zaliczane . W Cockpit moge 10 razy trafić i nic. Pilot napewno nie zdycha , bo po 10 strzale , złamas strzela we mnie i od jednego trafienia wybucha mój heli :/ .
Internet
mam neo 1024 ! Z tymi zwiechami , to nie wina netu , gra smiga kozacko , biore tą wyrzutnia z samonaprowadzającymi rakietami , odżywam , 2 sek i zwiecha gry , 10-15 sek nic sie nie rusza , i znowu przez sekunde moge chodzić i ponownie zwiecha itd itd itd
Wczesniej tego problemu nie miałem ( gdy gra weszła na rynek i pierwszy raz w nią grałem )
Powiem , że ogólnie mam problemy z innymi grami , mimo że wirów nie mam czy innych świnstw.
Warcraft 3 - omija mi intro , podczas gry potrafi grafika sie zepsuć ( pojawiaja sie różne figury geometryczne , które caly czas mrygają . W sumie wszystko widać , ale wkurzają te placki zmieniające kolory
Commandos 3 - omija intro , w menu tak jakbym miał za małe odświeżanie , ale udaje mi sie wejść w jakąś misje , gram minute i wywala do windy
BFV - zacina się na "EA GAMES" , na tym drugim logo firowym , oraz podczas intra.
Mashed - śmiga bez problemów
Co do W 3 to najpierw wogule nie mogłem go odpalić , ale odisntalowałem codeki i przeskakuje teraz przez intro , ale podczas gry grafa sie wali
Mam najnowszego detonatora , dx 9.0c
Mój komp: 512/333 Ram , GeForce 4 mx , 2500 mhz
więc jako tako problemów nie powinno być , jedynie w BFV musze grac na najnizszych detalach i tylko gdy lece nisko nad ziemią helicopterem i widze kilku przeciwników w postaci piechoty lub wzbija się piasek z ziemi to spadaja troche fps'y
Pomóżcie !
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)