Teraz jest 27 maja 2018, 09:38

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 kwi 2007, 17:17 
Offline

Dołączył(a): 3 lip 2005, 18:07
Posty: 7
hej. zainstalowalem sobie po latach bfv i mam maly problem. nie mam ani muzyki w pojazdach ani dźwięku wydawanych komend. poza tym wszystko jest tj. muzyka w menu, odglosy otoczenia itp. wie ktos moze w czym problem? mam viste ale w zadnej innej grze nie mam takich problemow wiec nie wiem... mam soundblaster audigy se i najnowsze sterowniki ze strony producenta.
z gory dziekuje za pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 22:05 
Offline

Dołączył(a): 23 cze 2006, 15:37
Posty: 9
Lokalizacja: Gdańsk
To samo u mnie :( Tez mam viste, to chyba przez to... Nie ludz sie trybem zgodnisci ani nic, nie dziala i tyle, ciekawe czy EA cos z tym zrobi...

_________________
BoBbY


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 21:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Bobby napisał(a):
ciekawe czy EA cos z tym zrobi...
Zapomnij.... EA zapomniała o tej grze już dawno temu :(

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 wrz 2011, 13:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 wrz 2011, 12:52
Posty: 1
Myślę że mogę pomóc jeśli chodzi o sprawę muzyki. Wystarczy pobrać soundtrack i wkleić piosenki które chcemy słuchać do folderu MY MUSIC który znajduje się w folderze z grą.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 wrz 2011, 14:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
Metyl napisał(a):
Myślę że mogę pomóc jeśli chodzi o sprawę muzyki. Wystarczy pobrać soundtrack i wkleić piosenki które chcemy słuchać do folderu MY MUSIC który znajduje się w folderze z grą.

Niech zgadnę... Studiujesz archeologię?

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 wrz 2011, 16:28 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1094
Brak dźwięku komend i piosenek to wina karty dzwiękowej. Z nowszymi jak xfi nie ma problemu.
Rozwiązanie to pobrać no-cd exe i ustawić zgodność Windows NT 4.0.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL