Teraz jest 20 sty 2021, 13:03

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 gru 2007, 16:39 
Offline

Dołączył(a): 1 wrz 2006, 16:03
Posty: 18
Mam problem z pathem...
mam juz jeden od path 1.1 i ściągnełem 1,2 ale wyskakuje mi tabliczka z napisem:
The contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corruped. please obtain another copy of the file,
verify is integrity, and try again.

I nie wiem co mam zrobić żeby to wogóle zaczeło mi działać...
bo po otwarciu pliku i po tym jak zainstalowane juz jest wyskakuje mi tamto wyżej...

_________________
AIRSOFT!!!!!!
-WWW.WMASG.PL-WITRYNA MANIAKÓW


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2007, 19:14 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
ściągnij jeszcze raz ale tylko te:

Cytuj:
Patch v.1.2 i Patch v.1.2 to v.1.2.1


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2007, 20:21 
Offline

Dołączył(a): 1 wrz 2006, 16:03
Posty: 18
zy mogę poznać łaskę pana i prosić o linka prosto do samego kliknięcia aby był napisa ściągnij plik? : /

Aha dodam do tego iż usunełem ten pierwszy path i został tylko ten 1.2
jego też mam zciągać? : / zciąganie kosztowało mnie 4h... więc jakoś nie szczególnie... a dodam do tego iż path 1.1 nie mogłem już wogóle znaleźć żadnego servera...

_________________
AIRSOFT!!!!!!
-WWW.WMASG.PL-WITRYNA MANIAKÓW


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2007, 20:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2007, 19:37
Posty: 180
Lokalizacja: Radom
http://www.gamershell.com/download_7711.shtml => 1.21

http://www.gamershell.com/download_7211.shtml => 1.2

Następnym razem pogoogluj trochę, to nic nie kosztuje

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2007, 21:02 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
feder91 napisał(a):
zy mogę poznać łaskę pana i prosić o linka prosto do samego kliknięcia aby był napisa ściągnij plik? : /

Aha dodam do tego iż usunełem ten pierwszy path i został tylko ten 1.2
jego też mam zciągać? : / zciąganie kosztowało mnie 4h... więc jakoś nie szczególnie... a dodam do tego iż path 1.1 nie mogłem już wogóle znaleźć żadnego servera...



a na stronie głównej nie ma downloadu ? :>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 17:17 
Offline

Dołączył(a): 1 wrz 2006, 16:03
Posty: 18
Nie dobrze... dziękuję bardzo poszukałem w googlach i wpadłem w końcu na tą stronę... ale tu się urodził kolejny problem....
po zainstalowaniu paczy gdy wchodzę w grę:
wchodze na multi i naciskam na internet zeb mi weszło na servery... otóż po naciśnięciu jest ogólnie stop... nic nie mogę wtedy zrobić... ani esc nie działa ani myszą nie moge ruszyć ani zaden alt+del+ctrl... jedyne co moge zrobić to reset kompa... co w tej że sytuacji mam zrobić... (przypominam mam oryginalną grę...) nie wiem... ten bfv jest wogóle dziwny... ma same błędy...
na dodatek jak wchodziłem na singleplayer czy jakoś tak to do póki nie wyszedłem poprzez alt + del... to mi sie mapa nie załadowała...
nie wiem... mam jakąś dziwną tą grę... plz proszę o pomoc bo nie wyrabiam z tym... wczoraj komp mało co nie wyleciał przez okno... (mówię serio)

_________________
AIRSOFT!!!!!!
-WWW.WMASG.PL-WITRYNA MANIAKÓW


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 18:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2007, 19:37
Posty: 180
Lokalizacja: Radom
Wyłącz zaporę windowsa i wtedy wejdź

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 13:36 
Offline

Dołączył(a): 1 wrz 2006, 16:03
Posty: 18
Boshe... widzisz i nie grzmisz...
Że też na to nie wpadłem... problem w tym że ona jest wyłączona...
A może to przez antywirusa?

Do tego dodam że już mam dość EA games, mam dość tych ich cholernych niedorobionych gier... może i mają niezłe pomysły ale ich gry spływają niedoróbkami...
Jakoś w Americas Army po zainstalowaniu 50 paczy nic się nie dzieje... wręcz jest jeszcze lepiej... i nie ma żadnych problemów z dźwiękiem napalmów czy gra nie działa bo zainstalowałem pacza... Rozumiem że nie ma gier idealnych ale to nie znaczy że nie można popracować jeszcze bardziej nad grą...
Fakt w AA też są niektóre rzeczy nie do końca rozwiązane ale w trybie gry typu: wystający łepek który strzela lub granat dymny którego dym przechodzi przez ścianę. ale nie ma problemów z paczami itp.

_________________
AIRSOFT!!!!!!
-WWW.WMASG.PL-WITRYNA MANIAKÓW


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 14:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2004, 11:21
Posty: 84
Lokalizacja: Warszawa
Dopóki nie powiesz nam czegoś więcej o swoim kompie nie będziemy mogli ci bardziej pomóc 8)
Wystarczy procek, ram i grafika, a już będzie coś wiadomo.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 16:24 
Offline

Dołączył(a): 1 wrz 2006, 16:03
Posty: 18
Soł:
łindołs XP home editon

wersja 2002 ale był eee chyba ulepszany (dodam do tego iż rok temu BFV działał bez problemu...)

Computer:
Intel(R)
Celeron(R) CPU 1.80GHz 1.79GHz (czyż by mój komp miał 2 rdzenie?)
i 768MB RAMu

Tak więc jeszcze ten pierwszy problem co do jasnej cholery jest z tym iż
Przy wczytywaniu na Singlu plajerze dochodzi wczytywanie (dochodziło) do 85% tak na oko i jest stop... moge czekać dzień 2 i nic nie rusza... muzyka sobie gra teraz po tych paczach nawet wyjść do pulpitu nie mogę...
Czyżby jakieś sterowniki czy jak?
I problem namber dwa czemu wchodząc do multi następuje zawiszenie i takze nic nie mogę zrobić nawet ruszyć myszą... a muzyka gra sia la la la la....

_________________
AIRSOFT!!!!!!
-WWW.WMASG.PL-WITRYNA MANIAKÓW


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 19:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 kwi 2007, 12:57
Posty: 116
Lokalizacja: Wrocław
Co do drugiego problemu ja tak czasami miałem jak mi szwankował net. Może masz jakoś źle skonfigurowany.

Co do pierwszego - spróbuj reinstal gry.

_________________
*RwCB* Kamil PL


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2007, 15:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2004, 11:21
Posty: 84
Lokalizacja: Warszawa
i wywal wszystko z rejestrów podczas odinstalowywania - bóg wie co tam może siedzieć...
użyj programu RegCleaner i usuń wszystko związane z Battlefield Vietnam. 8)

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 15:14 
Offline

Dołączył(a): 1 wrz 2006, 16:03
Posty: 18
Problem w tym iż:
1. z netem wszystko jak najbardziej ok gdyż: gram na innych grach na multi... w BFV także grałem na serwerze przed zainstalowaniem pacza...
2. Wpisy z rejestru wykasowałem wszystkie co do jednego oraz samą grę i zainstalowałem od nowa... nic z tego... dalej mam ten sam problem...

_________________
AIRSOFT!!!!!!
-WWW.WMASG.PL-WITRYNA MANIAKÓW


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL