Teraz jest 21 paź 2019, 17:24

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2007, 13:36 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
możesz ściągnąć, ale cd-key musi być oryginalny (czyli Twój), a wtedy nie będziesz miał żadnych problemów

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2007, 17:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2007, 13:02
Posty: 19
Lokalizacja: Głogów
No dzięki kolego.
zabieram się do roboty i zobaczymy.

_________________
THKS...................


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2007, 17:43 
Offline

Dołączył(a): 18 wrz 2007, 16:58
Posty: 85
YAHU napisał(a):
Więc jeżeli mam grę ale uszkodzilem plytę to mogę to cd zciągnąć?
ok. A co z kluczem,czy mój klucz będzie pasował do tej zciągniętej kopi?
pytam bo nie jestem informatykiem i nie znam szuczek jakie stosują ludziska obeznani z tymi tematami.I jeszcze jedno- czy mogę to cd zcioągnąć przez emule?


Według polskiego prawa masz prawo wykonać kopię bezpieczeństwa nośnika dowolną metodą ( czyli klona łamiącego zabezpieczenia lub craka ) lub ściągnąć obraz płyty. Z kluczami bywa różnie zależy od daty wydania, różne partie kluczy, to trzeba ściągnąć jakiś generator kluczy.

Jesteś legalny jeżeli możesz udowodnić zakup oryginalnej płyty z kluczem, a resztę traktuję się jak kopie bezpieczeństwa. Po za tym obrazy płyty zwłaszcza pierwszej pozwala nie trzymać ciągle płytki w napędzie a jedynie w wirtualnym. i przez to szybciej uruchamiać grę.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2007, 22:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2004, 11:21
Posty: 84
Lokalizacja: Warszawa
Możesz mieć tylko problem ze znalezieniem torrenta z polską wersją :?
Mi pękła płytka ostatnio (@#$%!! Pierwsza oczywiście!!) to musiałem się bawić w pożyczanie od kumpla i żmudne przegrywanie z zabezpieczeniami. Torrenta nie znalazłem.
A eMule? Nie miałem 3 dni, było BFowe pożądanie "Tu-i-teraz" :wink:

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2007, 11:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2007, 13:02
Posty: 19
Lokalizacja: Głogów
Ja już/jak to mówią/zasysam przez emule.moja wersja jest po angielsku więc zciągam w tym języku ,w którym zresztą mam większość gier.Czekam na efekty i dziękuję wszystkim za pomoc.

_________________
THKS...................


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 09:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2007, 13:02
Posty: 19
Lokalizacja: Głogów
No i nici.Zassałem grę zainstalowałem i dalej to samo. :omg: BRAK CELOWNIKA.Poprosiłem kolegę o pomoc i też zgłupiał.Chyba muszę się przeprosić z moim starym kompem. :|

_________________
THKS...................


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 17:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2004, 11:21
Posty: 84
Lokalizacja: Warszawa
jaką _konkretnie_ kartę nVidię posiadasz? To w miarę istotne... może warto spróbować alternatywnych sterów? (sam mam ati, ale używam alternatywnych sterowników Omega i jestem zadowolony)

PS może warto spróbować na unixie via cedega? małe szanse że pójdzie (z nVidią nawet nie takie małe) ale jak już pójdzie to będzie śmiiigać :D (i system lepszy gratis :wink: )

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 19:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 mar 2006, 11:50
Posty: 1277
Lokalizacja: Camp Gibraltar :)
Pewnie sie na to nie zgodzisz ale sformatuj system ;]
Kiedys w I.G.I nie miałem celownika (wcale) po jakimś czasie zrobilem format i se jeszcze raz zainstalowałem gre i wszystko bylo ok 8)

Nie gwarantuje ale może pomoże...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2007, 22:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2007, 13:02
Posty: 19
Lokalizacja: Głogów
Jasne.pewnie będę musiał tak zrobić bo grywam ostatnio bez celownika.A mam ssanie na pogranie :D

_________________
THKS...................


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2007, 15:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Zaznacz sobie małą kropkę na monitorze i będziesz miał celownik :D

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2007, 16:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2004, 11:21
Posty: 84
Lokalizacja: Warszawa
Tak to robią gracze CSa 1.6 kiedy uczą się strzelać ze snajperek bez przybliżania :D
Ale powiem szczerze że to niezły pomysł; bierzesz karteczkę 3M (taką zółtą do przyklejania na lodówce), malujesz kwadrat czarnym markerem i wycinasz z tej części przylepnej jak najmniejszy kwadracik. Klej jest wystarczający a na tyle słaby ze nic nie zrobi monitorowi ;]
Istnieją też wyższe stopnie wtajemniczenia, jak cały cross, ale tego już nie próbowałem :D
Do zaznaczenia kropki idealnie na środku użyj innej gry, SWAT4 chyba będzie do tego OK.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2007, 21:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 gru 2004, 21:17
Posty: 312
Lokalizacja: Kraków
jest taki program red dot czy jakos tak kroty tworzy taka kropeczne na srodku monitora ;)

z tym ze na bf2 pb kickuje bo uznaje ze to cheat, nie wiem jak jest w bfv ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 maja 2008, 18:40 
Offline

Dołączył(a): 25 maja 2008, 18:36
Posty: 2
znalazł ktoś może rozwiązanie tego problemu?? z moją grą jest napewno wszystko w porządku bo zainstalowana u kumpla posiada celownik, a u mnie tylko przy broni krótkiej i nożu. wogóle nie wyświetla mi się ikonka celownika w ustawieniach koloru w opcjach profilu. ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 maja 2008, 20:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 cze 2006, 15:55
Posty: 23
Masz Viste ? Z tego co wiem brak celownika występuje głownie na Viscie gdy nie masz zainstalowanych odpowiednich sterownikow do karty graficznej :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 14:42 
Offline

Dołączył(a): 25 maja 2008, 18:36
Posty: 2
dokładnie mam Viste Home premium. ale nie wiem w jakim stopniu jest to uzależnione od Visty bo ja mam celownik w nożu i w granatach. dla mnie jest to trochę dziwne bo albo wszystko albo nic. a tu tak nie typowo. natomiast na Viscie Home basic wszystko hula bez zarzutów.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL