Teraz jest 24 paź 2019, 04:37

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Tunele
PostNapisane: 2 lis 2007, 13:05 
Offline

Dołączył(a): 18 wrz 2007, 16:09
Posty: 8
Mam takie głupie (chyba) pytanie, jak się do jasnej ciasnej kopie te tunele :oops: . Ja nawet łopaty nie mogę wyciągnąć, więc po co mi ona?? Łaże z tym całym osprzętem po mapie i nic nigdzie nie można wykopać tunelu. O co kaman?? Ach i sprawa nr 2. Jak zrobić aby w głównym menu, zakładka multi, podczas szukania znajdowało jedynie serwery na ktorych ktoś przebywa?? Od wczoraj wyświetla mi jakieś 150 serwerów nba których nikogo nie ma :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 14:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2007, 12:44
Posty: 28
Da się jedynie przenieść tunel. Aby przenieść go musisz podejść do niego i wybrać łopatę. A co do drugiego to nie wiem.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 15:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2005, 10:03
Posty: 907
Lokalizacja: Wieliczka
Tylko na niektórych mapach da sie podnieść łopatę wbita w ziemię - pełni to jedynie rolę przenośnego spawn-pointu. Tylko na dodatkowych mapach z patcha bodajże 1.21 są wykopane standardowo tunele.



Nie pamiętam niestety menu z Vietnama, ale w filtrach trzeba było zaznaczyć "populated only" chyba.

_________________
a.k.a. MłodyRzyQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 15:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 paź 2006, 15:05
Posty: 560
_XENA_ napisał(a):
Oto krótki tutorial wietnamskiego kreta:
#1. Musisz grać NVA (Wietnamcami - oczywiste dlaczego)
#2. Musisz grać na mapie gdzie są "dziury" (tak wołamy na tunele)
#3. Musisz wiedzieć jak takowa dziura wygląda. Znajdziesz ja jako samotny spawn nie powiązany z żadną flagą. Uwaga - czasami (na niektórych mapach) dziura pojawia się dopiero w trakcie gry (po 8 minutach od jej początku).
#4. Wybierasz inżyniera z łopatką (nikt inny nie może podnieść dziury.
#5. Biegniesz w miejsce gdzie jest dziura.
#6. Podnosisz ją tym samym klawiszem którym podnosisz broń zabitego przeciwnika (domyślnie to jest G).
#7. Biegniesz w miejsce gdzie chcesz wkopać dziurę.
#8. Wybierasz łopatkę i wkopujesz dziurę. Nie wszędzie się da - podłoże musi być odpowiednie.
#9. Voila - masz przenwsiony spawn.
#10. Kilka celnych granatów lub innych "wybuchowości" niszczy dziurę. Następna pojawi się po 8 minutach.
UWAGA: Jeżeli w trakcie przenoszenia dziury zginiesz - dziura znika. Pojawi się po 8 minutach.

Tunele znjdziesz m.in.: Ia Drang Valley, Operation Hastings, Operation Irving, Landning Zone Albany


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL