Teraz jest 24 paź 2019, 02:46

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Czy pójdzie?
PostNapisane: 3 lis 2007, 22:48 
Offline

Dołączył(a): 3 lis 2007, 21:31
Posty: 5
Witam! Jako, że BF2 mi nie pójdzie to może vietnam?

Acer Aspire 1642 WLMI Intel Pentium M 740 processor(1.73GHz,533Mhz FSB,2MB L2 cache)


*Intel Media Graphic Accelerator 900


*512MB DDR2 RAM(dual)

hm?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 13:13 
Offline
Moderator forum

Dołączył(a): 8 mar 2004, 01:27
Posty: 1858
Lokalizacja: Łódź
Nie mozesz kupić jakiejść normalnej karty graficznej ? To co masz to zintegrowany badziew, na nim można pograć w sapera...

_________________
Battlestations Midway - moja nowa pasja :)

Podpis nieczytelny...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 13:27 
Offline

Dołączył(a): 3 lis 2007, 21:31
Posty: 5
EST_PL napisał(a):
Nie mozesz kupić jakiejść normalnej karty graficznej ?


nie mogę, bo to jest laptop


EST_PL napisał(a):
To co masz to zintegrowany badziew, na nim można pograć w sapera...


gierki na nim chodzą, m.in. dark messiah, swat 4...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 13:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2006, 10:28
Posty: 1190
Lokalizacja: Warszawa
to pojdzie ale malo pamieci

_________________
Don't fear the reaper :]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 13:55 
Offline

Dołączył(a): 3 lis 2007, 21:31
Posty: 5
SNAKE'83 napisał(a):
to pojdzie ale malo pamieci


yhm. dzięki Snake

jest jakieś demo może? bo chciałbym zobaczyć jak to chodzi u mnie nim kupię

żeby nie było, że kupię, a to będzie wyglądało tragicznie :omg:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 15:24 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Nie ma dema.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 15:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2007, 12:44
Posty: 28
Czyli już wyjaśnione. Tematy chyba do zamknięcia??????

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2007, 19:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 gru 2004, 21:17
Posty: 312
Lokalizacja: Kraków
kiedys mialem tak ze na laptopie mi smigal bf2 ;p a na main kompie niestety nie :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL