Teraz jest 17 paź 2019, 23:04

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 sty 2008, 21:36 
Offline

Dołączył(a): 26 sty 2008, 21:33
Posty: 6
Normalnie odpalam grę i jest wszystko ok, biorę signalplayer i po wybraniu mapy gdy naciskam start gra sie zacina. Proszę o pomoc!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2008, 10:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2007, 19:37
Posty: 180
Lokalizacja: Radom
Podaj specyfikację komputera. Wyskakuje jakiś błąd? Masz oryginała?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2008, 11:27 
Offline

Dołączył(a): 26 sty 2008, 21:33
Posty: 6
Juz poradziłem sobie z problemem. Musiałem tylko zainstalować starsze stery do karty graficznej


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL