Teraz jest 21 paź 2019, 14:33

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 mar 2008, 15:25 
Offline

Dołączył(a): 19 mar 2008, 14:38
Posty: 5
Witam wszystkich ! Jestem tu nowy więc niewiem czy jest tu już taki temat ale nic.

Otóż mam taki problem: kiedy ładuję mapę i już się do końca załaduje to widze plansze przez ułamek sekundy i gra się wyłącza... Czym może być to spowodowane i jak temu zaradzć ?? I czy może być temu winna karta graficzna która ma 32mb ? Bardzo prosze o pomoc !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2008, 20:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Kartę graficzną masz za słabą,na 128mb spokojnie sobie pograsz.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2008, 20:31 
Offline

Dołączył(a): 19 mar 2008, 14:38
Posty: 5
spokojnie to ja grałem na 64mb :wink: ale bende musiał nowy sprzęt kupić bo ten co mam aktualnie to z 2001 roku jest hehe...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 mar 2008, 12:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sty 2007, 17:34
Posty: 219
Lokalizacja: Warszawa
ja gralem z 2000 roku :P jedynie graficzna wymienilem na 128mb

_________________
Obrazek
ksywa w PR: Rudy_Achmed :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 mar 2008, 17:52 
Offline

Dołączył(a): 19 mar 2008, 14:38
Posty: 5
to czyli to problem grafiki a nie gry ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL