Teraz jest 17 paź 2019, 23:28

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 maja 2008, 11:37 
Offline

Dołączył(a): 3 maja 2008, 11:11
Posty: 16
Otoz wlaczam sobie ten mod gram sobie z botami i po paru minutach mnie wywala z gry, czasami wywala czasami wogule nie wywala? Dlaczego tak jest? Wy tez tak macie z tym modem jak gracie z botami?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2008, 16:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
Najnowszy patch zainstalowany? używasz cracka?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2008, 16:35 
Offline

Dołączył(a): 3 maja 2008, 11:11
Posty: 16
Najnowszy patch, uzywam cracka.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2008, 19:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
A po jakiego grzyba Ci crack? Gra nie jest oryginalna?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL