Teraz jest 17 lis 2018, 23:22

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 maja 2008, 13:17 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2007, 22:05
Posty: 9
Witam zainstalawałem Battlefield:Vietnam na moim złomie (256 Ram, GF 4 MX 440) i mam problem z grafiką.
Widać normalnie broń, drzewa, ale pojazdy, żołnierze są całkiem biali...Niewiem czego to wina prawdopodobnie chodzi o sterowniki od grafiki...Mam najnowsze jak na moją kartę i nadal nic nie pomaga...

czytałem coś o sterownikach Omega, może mi ktoś powiedzieć jakie powinienem (i czy powinienem) ściągnąć?
Bo nieraz to podobno pomaga.Wiem że mój komp to złom potworny ale myślałem że chociaż singleplayera na low detalach uciągnie.Jakby ktoś mógł pomóc bardzo dziękuję

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2008, 14:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sty 2007, 17:34
Posty: 219
Lokalizacja: Warszawa
Witam, obawiam sie, ze raczej na tym sprzecie nie pograsz, ale moze sie myle, zobacz co na tej stronie Ci mowi:
Kod:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

_________________
Obrazek
ksywa w PR: Rudy_Achmed :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2008, 15:42 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2007, 22:05
Posty: 9
Z tego co czytałem to BV chodzi na takiej konfiguracji


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2008, 17:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sty 2007, 17:34
Posty: 219
Lokalizacja: Warszawa
a sprawdziles w tym linku co ci podalem?

_________________
Obrazek
ksywa w PR: Rudy_Achmed :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2008, 18:01 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2007, 22:05
Posty: 9
No tak chyba jednak nic z tego nie będzie...
Cóż Wietnam musi jeszcze poczekać a to co mi pozostaje to Battlefield 1942...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2008, 19:32 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
BFV chodził na GF 2 400 więc na 4 będzie chodził na bank. Problemem mogą być 'za nowe" sterowniki do niego, poszukaj starszych.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2008, 19:51 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2007, 22:05
Posty: 9
Zainstalowałem chyba z 2005r (wersji nie pamiętam) dało jedynie to że żołnierze są cali czarni :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 cze 2009, 12:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2007, 20:56
Posty: 122
Lokalizacja: Poznań
Witam
Też mam ten problem.Nie znam się zbytnio na sterownikach w sensie jakie z którego roku itd.
Możecie jakieś polecić?
Mój złom posiada:
AMD Athlon XP 1700+ 1.5 GHz,384 RAM
Radeon 9550

PS:BF2 Śmiga i to całkiem przyzwoicie ;)

_________________
Mój stary nick Sharkbf2
Polish soldier fight for the freedom for other nations but dies only for Poland.
Gen.Stanisław Maczek
=BRO= ->->-> -click


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 16:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2004, 11:21
Posty: 84
Lokalizacja: Warszawa
Sharkbf2 napisał(a):
Witam
Też mam ten problem.Nie znam się zbytnio na sterownikach w sensie jakie z którego roku itd.
Możecie jakieś polecić?
Mój złom posiada:
AMD Athlon XP 1700+ 1.5 GHz,384 RAM
Radeon 9550

PS:BF2 Śmiga i to całkiem przyzwoicie ;)


Spróbuj odinstalować aktualne sterowniki i zainstalować alternatywną Omegę
http://www.omegadrivers.net/ati.php
Miałem kiedys podobny model (R 9200 SE) i cały czas leciałem na Omedze, było mniej problemów niż z oficjalnymi sterami, w BFV również.

Pozdrawiam i do zobaczenia w dżungli 8)

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2009, 12:14 
Offline

Dołączył(a): 10 lip 2009, 11:55
Posty: 1
POTRZEBUJE PILNIE POMOCY !!!!
Odwiediłem ostatnio empik u mnie na dzielnicy i kupiłem BFV. Po zainstalowaniu wszystkie ustawiena dotychące grafiki ustawiłem na Verry High. Grafika owszem ładnie wygląda lecz......Wszystkie budynki zasieki i kryjówki. Wyglądają jak by po przejściu tornada o sile F5 i wybuchu bomby nuklearnej za razem. Nie wiem co się stało. Przeprowadziłem re-instalacje ale to nic nie dało. Proszę o pomoc.
Mój e-mail: kucharz783673151@gazeta.pl
GG: 8840122

Proszę pomóżcie pilnie, bo tak się nie da grać
________________________________________________________________________________________________________
P.S.
Moja maszynka: Intel Core2 Quad 2.34GHz, Kingston HyperX DDR3 3x 2GB 2000 MHz, WD VelociRaptor 300 GB, Leadtek WinFast GTS 250 1024MB GDDR3


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2010, 12:51 
Offline

Dołączył(a): 6 kwi 2010, 12:44
Posty: 2
Ja tez mam ten problem wszystko jest biale a sprawdzalem juz ruzne sterowniki i nic
moj sprzet to; amd sempron 3000+ grafika; ati radeon x1300pro; 2gb ram ddr i juz niewiem na tym sprzecie powinno smigac prosze o pomoc z gury dzieki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 kwi 2010, 18:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Do starszych kart typu GF 440 pasują sterowniki Omega..Miałem to samo na swoim starym złomie

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL