Teraz jest 17 paź 2019, 15:07

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 wrz 2008, 18:48 
Offline

Dołączył(a): 6 wrz 2008, 18:44
Posty: 1
Witam zainstalowane mam bf vietnam na obu kompach chce grac przez lokal ale jak jeden tak i drugi komp nie widzi utworzonego serwera, co musze zrobic by kompy widzialy serwer. pomocy... jesli to pomoze to na obu jest win xp, game spy zainstalowany na obu... hmm dodam ze kiedys mi to dzialalo na bf 1942 potem odinstalowalam go i zainstalowalam na nowo i przestalo dzialac na local :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 wrz 2008, 23:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 kwi 2007, 12:57
Posty: 116
Lokalizacja: Wrocław
Możliwe, że problem jest banalny i leży w nieprzekrosowanym kablu sieciowym (jeśli tak są połączone). Jeśli masz router to odblokuj porty.

_________________
*RwCB* Kamil PL


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL