Teraz jest 14 paź 2019, 19:59

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 wrz 2008, 13:01 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2008, 12:16
Posty: 1
Witam. Używałem opcji "Szukaj", ale nic nie znalazłem. :wink: Mam taki problem:
Ściągnełem BF:V z pewnej stronki, instaluję go dość nietypowo (jakieś coś tecuha) i długo to trwa. Zaczęły się pojawiać jakieś błędy, ale instalacja szła dalej. :shock: :o W konću utkwiło to w jednym miejscu, na kompilowaniu jakichś plików. No ale wyglądało wszystko na zainstalowane, więc odpaliłem grę. I o dziwo zadziałało! :twisted: No to sobie gram zaczynam grać w singla, oswajam się z grą (już kiedyś grałem raz w BF nie w Vietnam chyba, ale to było b. dawno temu :P) i gram sobie... Pierwsze to była jakaś dziwna/kiepska grafika (no screenach grafa wyglądała super). No ale gram sobie dalej... W końcu singiel mi się znudził chciałem pograć na multim ;D. No ale pech... Z jakimkolwiek serwerem bym się nie połączył zawsze jest jakiś błąd. ;/ Pojawia się, takie coś, po angielsku (po polsku to tak - Zła wersja gry. Zaktualizować? - chyba tak ;d), no to klikam na Yes i czekam długo i nic. Słyszałem, że trzeba zainstalować patch'a 1.2, no to go znalazłem ważył trochę dużo (250 mb około), ściągnęłem, spróbowałem zainstalować, ale niestety... Znowu błąd!!! :evil: Wyskakuje okienko błędu z treścią - "Setup couldn't find a Battlefield Vietnam installation.". Co po polsku znaczy "Instalator nie może znaleźć instalacji Battlefield Vietnam.". Nie wiem co jest tego przyczyną przecież mam BF:V na dysku! :x Być może dlatego że to chyba piracka wersja BF:V, ale słyszałem, że nawet na piracie można grać przez neta w BF:V. Nie wiem, jestem bezradny wszystkie sposoby wykorzystałem, nie mam więcej pomysłów na naprawę tego błędu... Ale wg mnie najprawdopodniej jest tak, że ten BF:V nie instaluje się normalnie tak jak każda gra, każdy program. I może dlatego instalotor nie może znaleźć tej instalacji. Słyszałem tutaj o sposobach, żeby "ręcznie" patch'a zainstalować (coś z Local Settings/Temp), ale nie ma tam tych plików "patch.exe" itp.. Tak więc jedynie to chyba pozostaje wrzucić pliki "ręcznie", ale do folderu z BF:V, które zawierają tego patch'a (1.2). Tylko jakie pliki? Mógłby ktoś je wrzucić? Czy może istnieje inny (prostszy) sposób? Proszę o pomoc.

[Edit] by Carnophage[PL] - użytkownik dostał bana, za posiadanie pirackiej kopii gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2008, 13:59 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Kup sobie oryginała, to nie będzie żadnego problemu. http://sklep.wirtus.com.pl/produkt/14266
:omg:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL