Teraz jest 19 wrz 2019, 18:59

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 cze 2009, 00:49 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 01:22
Posty: 197
Lokalizacja: Będzin
spoko, usunelem klucze i wszystkie podklucze [wyswietlilo mi sie takie pytanie przy usunieciu]

Zw, restart kompa

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2009, 01:04 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 01:22
Posty: 197
Lokalizacja: Będzin
No i Gitara ^^ juz 63% instalacji zakonczonej :D
Widac, ze ktos tu ma zajaFke na informatyka ; p
Dziekuje za pomoc :wink:

EDIT:
Sry za post pod postem, ale odpisywalem na 1 stronie, a na 2 byl moj post, SRY ; p
EDIT:
Jaki jest najnowszy patch do Vietnama?

1.21? pobralem i ma 10 mb z czego sie nie chcialo zainstalowac.

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2009, 10:21 
Offline

Dołączył(a): 20 sty 2008, 02:15
Posty: 44
http://files.filefront.com/Battlefield+Vietnam+Full+v12+Patch/;3659820;/fileinfo.html Zanim zainstalujesz 1.21, zainstaluj to.

W kwestii czarnych pól: czy ta gra na pewno ma pełną kompatybilność z Vistą? Jest dość stara...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2009, 11:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
U mnie na Viście Home Premium 64bit śmiga bez problemu :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2009, 12:19 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 01:22
Posty: 197
Lokalizacja: Będzin
emm, zainstalowalem odrazu 1.21.
Gralem juz w necie, ale jak sie lacze z serverem, pojawia mi sie pulpit, wieksze ikony, logo uruchamiania BF:V [na jakies 3 sekundy] i dopiero powraca do gry ; p

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2009, 13:13 
Offline

Dołączył(a): 20 sty 2008, 02:15
Posty: 44
CineQ_15 napisał(a):
emm, zainstalowalem odrazu 1.21.
Gralem juz w necie, ale jak sie lacze z serverem, pojawia mi sie pulpit, wieksze ikony, logo uruchamiania BF:V [na jakies 3 sekundy] i dopiero powraca do gry ; p


Jeśli instalowałeś wersję <1.2, to nie możesz bezpośrednio na to wpakować 1.21, bo 1.21 to patch instalowany na 1.2

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2009, 13:27 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 01:22
Posty: 197
Lokalizacja: Będzin
czyyli, pobieram teraz 1.2, instaluje, poczym odpalam na to 1.21?
Raczej rozumiem.

EDIT:
Eeeeee, no ja zainstalowalim to bfv_v1_2.
Wiec, teraz pobieram 1.21.

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2009, 06:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2003, 16:04
Posty: 1480
Lokalizacja: Kraków
Ekhm, DeathName masz zajaFFFke na infromatyka? Bo to chyba najbardziej interesujace pytanie w tym temacie. :mrgreen:

_________________
gry komputerowe
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2009, 12:29 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
RedStar napisał(a):
Ekhm, DeathName masz zajaFFFke na infromatyka? Bo to chyba najbardziej interesujace pytanie w tym temacie. :mrgreen:


Nie no, oczywiście że nie. Przecież uczęszczanie do Technikum Informatycznego oznacza, że interesują mnie roślinki i taczki z gumowym kółkiem :lol: (kwas).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2009, 22:44 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2006, 00:39
Posty: 476
Lokalizacja: Łomża
on mi stawial system na pegasusie!! DN jestes PWNED!!! Dziekujemy Ci DN XDDDDDDDDDDDD

_________________
xxxxxxxxxxxxxx


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL