Teraz jest 13 lis 2018, 00:20

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sie 2009, 14:17 
Offline

Dołączył(a): 27 sie 2009, 13:17
Posty: 4
Potrzebuje pomocy,rady.

Mam taki problem i to w Bf 1942, BF Vietnam ,Bf 2, Bf 2142.Gdy zawsze gdy zainstaluje Patha to W bf 1942 gra się zacina i trzeba robic reset, W bf Vietnam pokazjue się czarne okno i wywyala do Windy , W BF 2 gdy pogram 1 minute gra się zacina i wywala do windows ,a w bf 2142 tylko się załaduje 100% i juz sie zacina i trzeba robic reset. Wiec co mam w tym celu zrobić jeżeli zawsze tak dzieje się to gdy zainstaluje patha.To mam :omg: grać na 1.1????


Komp:
AMD athlon (tm)64 procesor 3000+ 1.81ghz
1 giga ramu Rozszerzenie adresu fizycznego

Windows Xp Profesional wersja 2002 dodatek servince pack 3


Dopisuje że każda gra jest orginalna


ściągałem z battlefield.pl


Zgłoś ten post


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 wrz 2009, 17:27 
Offline

Dołączył(a): 2 sie 2006, 13:26
Posty: 656
Lokalizacja: Starachowice
Miałem podobnie, okazało się że ramy wadliwe, zmieniałeś je ostatnio?

_________________
Obrazek
PL4FC- | www.pl4fc.net | #PL4FC @ Quakenet


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL