Teraz jest 23 paź 2018, 02:51

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lis 2009, 22:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 lis 2009, 22:35
Posty: 3
hej jestem tu nowy i mam taki problem dotyczący gry battlefield vietnam

jak zainstalował się mi mod to przekopiowałem wszystko z niego do folderu z gro BF Vietnam,
później gdy włączam grę włącza się muzyka i się wyłącz

proszę pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czekam na odpowiedz jeszcze raz proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:!: :!: :!: :!:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2009, 00:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
Po co kopiowałeś moda ręcznie? I co to w ogóle za mod? Podałeś złą ścieżkę dla instalatora czy jak? Jeśli zamieniałeś jakieś pliki, to najlepiej zrobić reinstall gry.
I taka rada na przyszłość - pisz całe wyrazy, korzystaj ze znaków interpunkcyjnych i pisz zdania, bo ciąg wyrazów to niestety nie wszystko.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2009, 01:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 lis 2009, 22:35
Posty: 3
Po prostu gdy instalowałem do folderu gry mod Battlefield Wietnam Pacyfik, włączyłem grę i nic nie było, więc zrobiłem to ręcznie.
Aha, sorry za nazwę tematu, miało być ''Problem z zainstalowaniem moda". A właśnie ty instalowałeś juz moda :?:
Jak byś mógł to podaj mi całą instrukcję, bo ja już nie rozumiem co mam zrobić.
P.S: Dzięki za radę ale po prostu się spieszyłem.Czekam na odpowiedź jutro.
Dobranoc :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2009, 01:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Przepraszam _OskaR, ze sie wcinam ale zapytam sie go, jak odpalil gre.
Normalnie poprzez zwykla ikonke czy poprzez ikonke do moda? Jesli takowa istnieje w tym modziu.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2009, 11:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 lis 2009, 22:35
Posty: 3
Nie było ikonki od moda tylko od gierki i tak włączałem, ale to na nic, wyłączała się.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL