Teraz jest 13 lis 2018, 07:22

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 sty 2010, 14:12 
Offline

Dołączył(a): 3 sty 2010, 13:05
Posty: 1
Witam posiadam taki system jak w temacie i mam problem z Instalacja BFV. Gdy wchodze na CD1 i naciskam setup to wyskakuje mi okienko w którym jest napisane ze Program Setup przestał działać. I mam takie pytanie czy da sie to jakoś naprawić ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2010, 13:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Spróbuj zgrać całe CD na dysk. Może to coś da.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL