Teraz jest 13 lis 2018, 00:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 mar 2010, 11:51 
Offline

Dołączył(a): 7 mar 2010, 10:12
Posty: 2
Jako że jest to pierwszy mój post na forum chciałbym wszystkich serdecznie przywitać.
Powracając do tematu - po instalacji BF:V gdy włączam singleplayer lub multiplayer to wszystko oprócz flag i czasem trawy jest białe lub czarne i przypomina zmasakrowane wielokąty. Jak by co to mój sprzęt:
Karta graficzna: Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
Procesor: Intel Celeron M CPU 1.60 GHz
Pamięć Ram: 1Gb DDR 2
System: Windows(R) 7 Professional (32 bit-y)

Będę bardzo wdzięczny za rozwiązanie problemu.

Pozdrawiam
Adam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 12:31 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Dziwisz się ? Masz zintegrowaną kartę graficzną.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 12:36 
Offline

Dołączył(a): 7 mar 2010, 10:12
Posty: 2
Kartę mam zintegrowaną (Laptop). Ale nic z tym sie nie da zrobić?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 12:39 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Tak to już wiemy...
na kartach zintegrowanych mogą występować problemy. Poszukaj do niej nowych sterowników ale na cuda nie licz.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2010, 01:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Miałem to samo bardzo kiedyś na starym kompie...sterowniki Omega pomogą.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2010, 09:57 
Offline

Dołączył(a): 6 kwi 2010, 12:44
Posty: 2
Ja tez mam ten problem wszystko jest biale a sprawdzalem juz ruzne sterowniki i nic
moj sprzet to; amd sempron 3000+ grafika; ati radeon x1300pro; 2gb ram ddr i juz niewiem na tym sprzecie powinno smigac prosze o pomoc z gury dzieki ps sterowniki z omegi nic nie daly


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL