Teraz jest 23 paź 2018, 02:50

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 lip 2010, 13:34 
Offline

Dołączył(a): 17 lip 2010, 13:31
Posty: 2
Koledzy,
Mój problem polega na tym, że nie mogę zainstalować patchaV1.1. Po wybraniu języka instalacji pojawia się komunikkat o zbyt małej ilości miejsca na dysku. podczas gdy w rzeczywistości mam 200 GB wolnego miejsca. Czym może być to spowodowane?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lip 2010, 14:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
może na partycji c: masz mało miejsca

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lip 2010, 14:19 
Offline

Dołączył(a): 17 lip 2010, 13:31
Posty: 2
artij1 napisał(a):
może na partycji c: masz mało miejsca


Właśnie na C mam 129GB wolne a na D 200 GB


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL