Teraz jest 21 lis 2018, 10:13

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 gru 2010, 18:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lis 2010, 15:59
Posty: 51
Jak w temacie kiedy odpalam gre (z wgranym modem na boty i przymierzanie z m16-stki) to mam całe białe podłoże. Wymagania na pewno spełniam.

Proc : Intel Pentium 4 3.0 GhZ
Grafa : ATI Radeon 9250 129mb (staroć)
RAM : 2GB

P.S : Boty sie nie ruszają :shock:

_________________
"Im więcej wysiłku na treningu, tym mniej krwi na polu walki"
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2011, 09:27 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Oryginał ?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2011, 21:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lis 2010, 15:59
Posty: 51
Tak , + mod na przymierzanie i inne duperelki ale już odinstalowałem a pudełko poszło na półke

_________________
"Im więcej wysiłku na treningu, tym mniej krwi na polu walki"
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL