Teraz jest 18 lis 2018, 00:07

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 mar 2004, 10:21 
Offline

Dołączył(a): 17 mar 2004, 16:43
Posty: 109
Lokalizacja: Pearl Harbor
Witam.
Wczoraj z kumplem kupiliśmy w MM dwie kopie BFV, moja chodzi bez problemu po necie, jemu pisze ze CD-key nie jest valid. Czyzby ktos ukradl numer? Czy ktos ma tez tak problem?

I od razu koncepcja - kumpel mial problemy ze swoim napędem CD i odinstalowywal gre, ale wspominał ze mial jakies problemy i musial cos po rejestrze grzebać. Potem zainstalowal gre ponownie. Czy to moze być przyczyną problemów ?

Requesting reinforcement !

_________________
[top dawgz] 4 life...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 10:25 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2003, 17:57
Posty: 3602
Lokalizacja: Warszawa
odinstalowac, pokasowac klucze BFV w rejestrze i zainstalowac jeszcze raz

_________________
http://www.bravo-company.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 12:48 
Offline

Dołączył(a): 17 mar 2004, 16:43
Posty: 109
Lokalizacja: Pearl Harbor
Holman - kumpel mowi ze to zrobił. po reinstalce sie nie łączy z serwerami. czy reklamować grę czy sprawdzić na innym kompie ?

_________________
[top dawgz] 4 life...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 13:21 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
idz do MM i wymienia na inna moglo sie tak zdarzyc
choc moze cos pomieszal w rejestrze i zmienial klucz z pirata na klucz oryginalny i nie wyszlo
reinstal lub zwrot

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 13:26 
Offline

Dołączył(a): 17 mar 2004, 16:43
Posty: 109
Lokalizacja: Pearl Harbor
Okota - na kompie nie byl instalowany żadny pirat. Sprawdzimy gre na innym kompie, jak bedzie to samo to poprosimy o wymiane w MM

_________________
[top dawgz] 4 life...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2004, 16:02 
Offline

Dołączył(a): 17 mar 2004, 16:43
Posty: 109
Lokalizacja: Pearl Harbor
Holman - tak zrobilismy, plus do tego wylaczenie dyskow wirtualnych w alkoholu. gra chodzi juz dobrze, dzieki za pomoc.

_________________
[top dawgz] 4 life...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL