Teraz jest 17 lis 2018, 23:22

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 20:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 mar 2004, 16:19
Posty: 13
Lokalizacja: Warszawa
Witam !
Mam ten sam problem co kolega Wolfman z tą tylko róznicą, że nie używam aplikacji w stylu Daemon Tools czy Alcohol. Dzwoniłem już do EA, gdzie kazano mi ściągnąć jakąś łatkę usprawniającą pracę CD-ROMu z tej strony : http://www.macrovision.com/products/safedisc/downloads.shtml
Nic nie pomogło, zmieniłem jeszcze literkę oznaczającą napęd w ten sposób, by była to kolejna alfabetycznie litera po literze twardziela. W końcu pojechałem do sklepu i wymieniłem płyty, ale nadal nie działa.
Straciłem juz jakąkolwiek nadzieję ,żę pogram sobie w BF Vietnam :(.
Błagam pomóżcie !!! Czy wiecie gdzie leży błąd ?
Z góry dziekuję :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 21:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 gru 2002, 08:33
Posty: 892
Lokalizacja: Bartoszyce
Zorlac, skontaktuj się ze mną na gadu gadu mój numer 35062 to pomogę, (jeśli udowodnisz, że posiadasz oryginał, wystarczy kilka zdań z instrukcji o które zapytam).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2004, 00:17 
Offline

Dołączył(a): 27 mar 2004, 13:22
Posty: 49
Lokalizacja: Opole Zity
Mialem podobny error, i oto moja obserwacja - pojawia sie on kiedy sprubuje sie odpalic gre zaraz po instalacji gry (bez uwczesnego resetu), wtedy kicha (u mnie tak bylo wlasnie). odinstalowalem, zainstalowalem ponownie, reset, i poszlo za pierwszym kopem.

_________________
GOOOOOODDDMOOORNIIING VIEEEEEEEETNAAAAAAAM!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2004, 12:06 
Offline

Dołączył(a): 3 kwi 2003, 19:15
Posty: 23
hydraulik napisał(a):
dramat z tymi plytkami, mi wyrzucilo przy ladowaniu nastepnej mapy na multi

Mi też tak samo się porobiło, chciałem pograć na 3 mapkach, po wygranej pierwszej weszło do menu creat game i komunikat insert 1 cd, a ja na cancel i lipa:P Jakieś dziwne te zjawisko z płytami :lol:

_________________
[Bez komentarza]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2004, 01:47 
Offline

Dołączył(a): 3 kwi 2004, 22:45
Posty: 15
Lokalizacja: wrocek
http://eatech.custhelp.com/cgi-bin/eate ... td_alp.php tu mash link do EA technical support... Tam znajdziesz pare wzmianek na temat tego bledu... Czy pomoze??... Nie wiem, ale zawsze warto sprobowac...

_________________
hmm zolnierz i dzungla...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2004, 17:32 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
raczej :
Cytuj:

ja ostatnio pare razy mialem tego buga i pomagalo mi wcisniecie windows+E i F5 i dalej dzialalo.

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 6 kwi 2004, 01:13 przez Okota, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL