Teraz jest 13 lis 2018, 00:39

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 mar 2004, 20:04 
Offline

Dołączył(a): 17 mar 2004, 18:39
Posty: 10
Mam Athlona 1.7 512 ramu ddr karta graficzna radeon 9200 64 mb i sie tnie dlaczego jak mam ustawiuc detale i karte graficzne zeby wsztsko bylo

Czy dokupienie 256 ramu i zmiana procesora na Amd Athlon 2.7+ Zalati probelm czy trzeba bedzie jeszcze cos z upradedowac


Pomocy jak mam ustawic kompa na tych ustawieniach co mam aby gra chodzilan na medium detalach super???????????????????????

Piszcie na gg 6517223

Prosze o porady :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2004, 23:11 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
Wiecej tematu w temacie! a nie Pomocy!!! nie mogles napisac jakos dokladniej o co ci chodzi w temacie posta? ;/

a zeczywiscie 9200 to shit.
wiec zmien grafe na min 9600

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL